Tot ce trebuie sa stii despre pudra decoloranta!

Pudrele decolorante sunt cunoscute a fi extrem de eficiente atunci cand vine vorba de luminarea parului facial, sau a celui capilar, in functie de problemle cu care va confurntati poate fi utilizata cu incredere. Este unul dintre cele mai populare tratamente de infrumusetare din intreaga lume pentru albirea pielii. Albirea este rapida, usoara, fara dificultati si are efecte de lunga durata. O multime de kituri de crema de albire faciala, sau pudre decolorante usor de utilizat sunt disponibile in India, iar acuma chiar si in Romania, la preturi accesibile. Acestea sunt disponibile in diferite variante pentru a utiliza pe diferite tipuri de piele. 

Marci precum Fem, Oxyglow, VLCC etc. sunt foarte populare. Insa, la ora actuala pe piata a aparut pudra decoloranta de la Kay Pro. Puteti face acest lucru la saloanele de infrumusetare, insa, sunt persoane care apeleaza la mici trucuri pentru realizarea acestui proces chiar la ele acasa.   

Pentru parul facial, mergeti fie pentru albire, fie tratament cu laser. Orice altceva va crea ravagii. Nu, niciodata, nu folositi ceara pentru fata acasa. Un tip special de ceara, cunoscut sub denumirea de ceara de katori (Bowl), este realmente eficient. Cu toate acestea, tinde sa intunece pielea dupa o utilizare prelungita. Pentru parul din alta parte, epilarea cu ceara este cu siguranta o optiune excelenta. Este preferata de majoritatea persoanelor in orice zi, oricand fata de epilatoare si aparate de ras. 

De ce ar trebuie sa folosim pudra decoloranta ? 

Vom enumera cateva motive importante pentru care ar trebui sa va albiti pielea. Daca nevoile dvs. sunt sincronizate, atunci mergeti pentru un astfel de proces acasa. 

Cum sa selectezi cea mai buna pudra decoloranta? 

  • Pudra decoloranta pe baza de ulei; este disponibil sub forma de cristale si, prin urmare, este uan din cele mai bune. 
  • Pudra decoloranta pe baza de pulbere; contine pulbere de albire, amoniac si peroxid de hidrogen. Trebuie utilizat numai daca pielea ta are pete si pigmenti intunecati. 

Acum, puteti opta pentru o pudra decoloranta in functie de criteriile pe care le-am mentionat in randurile de mai sus. Cer este ca ideal ar fi sa mergeti la un salon specializat care poate realiza aceasta procedura intr-o modalitate eficienta, sigura si mai mult decat atat fara sa fiti expuse efectelor negative. In ciuda faptului ca exista numeroase recomandari si tutotiale care va permit sa realizati acest lucru, recomandat este sa mergeti pe mana unui specialist, astfel incat sa obtineti rezultatele mult dorite si cele asteptate.