Tot ce trebuie sa stii despre masini second hand

Masinile second hand sunt o alegere ideala, din mai multe puncte de vedere. Afli tot ceea ce te intereseaza despre vanzarea si cumpararea acestui tip de autovehicul de pe 4tuning.ro.Inainte sa cumperi o masina second hand, este important sa stii care sunt pasii de urmat, care sunt preturile, in raport cu caliattea si asteptarile pe care le ai de la viitoarea masina.

Anunturi de masini second

Pe 4tuning.ro ai cele mai bune anuturi de vanzare a masinilor second, iar filtrul de cautare este unul foarte simlu si usor, astfel incat sa poti gasi cea mai buna masina.Astfel, trebuie sa introduci o valoare a pretului, limitele maxime si minime pe care esti dispus sa le cheltui pentru o masina second. Urmatorul pas este sa alegi anul de fabrciatie al viitoarei tale masini la mana a doua. Poate fi vorba de un interval cuprins intre mai multi ani, de exemplu intre 2010 si 2014. Alegerea se mai face si in functie de cilindree, cat si in functie de tipul de combustibil ( poate sa fie benzina , motorina sau GPL). O alta alegere pe care trebuie sa o faci este in legatura cu caroseria, daca sa fie de tip break, cabrio, coupe, SUV, Sedan, etc… In urma filtrarii se obtin rezulatele care te intereseaza pe tine. In urmatoarea etapa incepi o cautare mai amanuntita a masinii second hand pe care o doresti. Astfel, vei putea citi anunturile amanutite date de catre cei care au de vanzare o masina.

Pozele, importante?

Ca sa iti faci o buna idee despre cum arata autovehiculul, poti sa te uiti numai la variantele de anunt insotite de pozele masinii. Din poze iti poti da seama daca masina pe care o vezi este cea pe care ti-o doresti sau poti continua cautarile. Citeste cu foarte mare atentie fiecare detaliu, si daca ai nelamuriri, poti suna direct proprietarul. Este bine ca inainte sa incepi vizualizarile masinilor, sa iti faci o lista scurta, in care sa fie trecute aproximativ zece masini care te tenteaza cel mai mult. Nu trebuie ca lista sa fie una mare, pentru ca te vei pierde in detalii.