Topul european al companiilor IT ce promoveaza excelenta in afaceri

SIVECO Romania a primit in cadrul prestigioasei competitii European Seal of e-Excellence, cel mai pretios trofeu: medalia de Platina.

SIVECO Romania a stralucit pe podiumul de la CeBIT, Hanovra, la decernarea premiilor pentru competitia European Seal of e-Excellence 2012, unde a castigat Medalia de Platina, pentru produsele si serviciile sale IT inovative si pentru excelenta in practicile de marketing si promovare.

„Aceasta recunoastere din partea European Seal of e-Excellence 2012 certifica valorea mondiala a oricarui furnizor IT. Suntem mandri ca solutiile software oferite de noi ne recomanda drept unul dintre cei mai importanti furnizori IT din Europa. Este un atu in plus si pentru clientii nostri care beneficiaza de produse competitive pe plan international, evaluate de catre organisme specializate, extrem de exigente”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General al SIVECO Romania.

Castigarea medaliei de Platina este o mare reusita atat pentru companie cat si pentru industria romaneasca de IT, avand in vedere numarul mare de participanti din acest an – 42 de companii finaliste din 18 tari participante.

Juriul a fost format din 20 de specialisti din domeniul IT, iar castigatorii competitiei au fost anuntati in cadrul Galei Premiilor ce s-a desfasurat pe 6 martie 2012 chiar in epicentrul lumii digitale, la targul CeBIT Hanovra din Germania.

„Anul 2012 este unul special pentru European Seal of e-Excellence: a 10 aniversare. Intr-o lume a tehnologiei informatiei mereu in schimbare, este o reusita de care suntem mandri. European Seal of e-Excellence a castigat treptat recunoastere si a devenit un punct de reper nu doar pentru companiile din mediul digital, din Europa, in termeni de produse si servicii, dar si in termeni de marketing. Pentru prima data, avem 5 castigatori din China din 42 de finalisti din 18 tari participante” a declarat Margareta Mazura, Secretar General EMF (Forumul de promovare a excelentei in economia digitala), organizatorul competitiei European Seal of e-Excellence.

European Seal of e-Excellence este o competitie internationala care selecteaza si recompenseaza cele mai performante companii din zona tehnologiei informatiei, cu produse si servicii inovative si care exceleaza in activitatea de marketing.

De-a lungul celor 20 de activitate, in palmaresul SIVECO Romania s-au adunat peste 140 de premii interne si internationale pentru solutiile de eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eBusiness implementate in companii private si publice de pe 3 continente.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent peste 1.200 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 140 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro