Topul celor mai bune carduri de credit

Unul dintre cele mai raspandite produse financiare in ultima vreme in Romania este cardul de credit. Competitia existenta intre bancile prezente pe piata in a-si promova propria oferta de carduri de credit a condus la o avalansa de reclame si oferte din care de multe ori este greu a distinge care produs card este mai bun.

Portalul financiar moneycenter.ro a incercat sa realizeze un top al celor mai bune carduri de credit, luand in considerare termenul de rambursare a sumelor cheltuite, rata dobanzii precum si comisioanele percepute de banca.

Conform acestei analize printre cele mai bune carduri de credit se numara BRD – MasterCard Punct cu Punct, cardul MasterCard de la Alpha Bank sau cardul de credit de la Intesa Sanpaolo.

Mai multe detalii puteti gasi pe moneycenter.ro

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro este un proiect inovativ pe piata de media romaneasca, un portal financiar al carui scop declarat este de a ajuta consumatorii sa economiseasca, timp si bani.

Astfel, in cadrul portalului se regasesc comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire, asigurari, abonamente de telefonie mobila si internet sau comisioanele percepute de brokerii care au platforme online.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Selgros, Carrefour, catalog Real, Baumax, Dedeman, Obi, catalog Carrefour etc.