TopAudio.ro – cel mai tari echipamente audio profesionale

Cu cateva saptamani in urma s-a lansat magazinul TopAudio.ro, un magazin online cu echipamente audio profesionale destinate muzicienilor, dar si pentru cei ce detin cluburi, restaurante sau alte localuri si au nevoie de sisteme de sonorizare profesionale.

Marcile magazinului TopAudio in acest stadiu sunt Electro-Voice si Dynacord, doua brand-uri cunoscute in lumea muzicantilor pentru echipamentele sigure si de calitate.

Misiunea noastra este sa oferim echipamente de sunet profesionale si usor de folosit.

Pentru cei care canta live, echipa Top Audio recomanda boxele, mixerele si amplificatoarele Dynacord, iar pentru instalatiile fixe, in cluburi sau localuri, sunt recomandate atat echipamentele Dynacord, care au o multime de accesorii, dar si cele Electro-Voice, din seriile de boxe pasive sau active.

Catalogul complet de scule audio poate fi regasit pe site-ul www.TopAudio.ro, unde veti gasi mai multe categorii de produse, dar si sisteme complete cum ar fi Dynacord XA 2 sau Dynacord Cobra 2.

Toate produsele au garantie 36 de luni si sunt livrate gratuit in Romania, prin curier. Top Audio promite sa aiba cele mai bune preturi si cele mai tari oferte pentru toti clientii.