Tonifierea corporala

Abdomenul si coapsele sunt parti ale corpului nostru deloc de neglijat. Din cauza fluctuatiilor greutatii corporale, avansarii in varsta, sedentarismului sau dupa o nastere, tonifierea abdomenului si coapselor prin tratamente estetice devine necesara pentru recapatarea formei ideale.
Acest lucru se face prin exercitii fizice insotite de o dieta adecvata, si prin tratamente specifice care se efectueaza in centre de modelare corporala, la fiecare schimbare de anotimp. Pentru cele care nu dispun de foarte mult timp liber pentru a merge la salon, magazinul online de produse cosmetice profesionale www.ProfesionalCosmetics.ro ofera solutia ideala. O varietate de produse pentru slabire si tonifiere sunt disponibile pentru comenzi online. De exemplu Tratamentul profesional intensiv de tonifiere a abdomenului si coapselor de la Bacchara – pret 99 lei.
Avand la baza cele mai recente descoperiri in domeniul esteticii corpului, tonifiantul de la Bacchara garanteaza elasticitatea, compactarea si tonifierea tesutului cutanat. Principalele substante functionale care intra in compozitia tratamentului profesional intensiv de la Bacchara sunt: complex amino-peptidic din tesut embrionar de soia (inlocuitor vegetal al placentei), kigelia africana, ribes nero, vita de vie rosie si pasiflora, factor hidratant, vitamina E, vitamina F.
Datorita actiunii sinergice a extractelor active din plante cu proprietati anti-Elastase care intra in compozitia tratamentelor estetice de tonifiere si elasticizare, folosirea acestor produse garanteaza un tesut mai tonifiat, avand drept efect intinerirea si infrumusetarea pielii.