Toate rapoartele din ERP-ul ASiS pot fi vizualizate de pe telefonul mobil

Alfa Software a dezvoltat un frame de vizualizare al rapoartelor direct de pe smartphone / tableta grafica. Acest frame este integrat in aplicatia ASiSmobile si permite rularea tuturor rapoartelor existente in sistemul desktop ASiSplus / online -ASiSria.
Pe langa functionalitatile deja existente in ASiSmobile privind consultarea stocurilor si a soldurilor pe terti (centralizat si detaliat) si vizualizarea de indicatori economico-financiari, ASiSmobile ofera si posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
In orice moment, managerii pot beneficia de rapoarte precum Cash – flow, situatii pe terti, Balanta contabila, situatii de Vanzari, etc care sa le usureze luarea deciziilor. Rapoartele sunt grupate pe categoriile definite in ASiS ERP ceea ce face regasirea lor extreme de usoara. Toate aceste rapoarte au ca punct de pornire datele introduse şi prelucrate în celelalte aplicaţii, RIA sau desktop, ale sistemului integrat ASiS si ofera managerilor o imagine clara asupra afacerii lor, in timp real.
Mai mult, toate criteriile de filtrare ale unui raport, asa cum au fost ele configurate in ASiS ERP, se pot utiliza si de pe telefonul mobil. Conform drepturilor primite, un utilizator poate accesa doar rapoartele pentru care a primit drept de vizualizare, iar aceste rapoarte vor fi filtrate pe centre de profit / gestiuni / etc. conform regulilor de filtrare pentru acel utilizator. Fiecare raport permite alegerea perioadei, formatului precum si precizarea filtrelor interactive pentru restrangerea datelor de vizualizat. Astefel fisa clientilor poate fi extrasa centralizata pe facturi sau detaliata la nivel de documente primare, poate fi filtrata pe un client / agent / ruta, etc. Selectarea criteriilor de filtrare este interactiva si optimizata pentru o interfata de tip mobile / touch screen.

Dezvoltata in tehnologia RIA (Rich Internet Application), aplicatia ASiSmobile ofera managerilor un adevarat instrument de decizie direct de pe telefonul mobil (iPhone/smartphone-uri cu Android).
ASiSmobile este parte componenta (extensie) a sistemului informatic integrat ASiS si poate fi instalata cu usurinta pe orice tip de smartphone/tableta pe care ruleaza sistemul de operare Android / iOS.
ASiSmobile se conecteaza securizat prin intermediul Internetului la baza de date unica a companiei. Aceasta aplicatie este configurabila si poate prezenta orice informatii, în functie de cerintele clientilor.
De pe Android Market/Appstore se poate descarca o versiune demonstrativa a aplicatiei ASiSmobile, care se conecteaza la baza de date DEMO (http://asw.ro/ria), cu utilizatorul demo si parola demoria.