TNS Italia realizeaza un studiu de satisfactie clienti prin intermediul Contact Center-ului Valoris

TNS Italia este unul dintre cele mai mari Institute de cercetare de piata, la nivel international, cu birouri in Milano si Roma. In ultimul trimestru, TNS Italia a ales Valoris Center pentru a colecta date despre satisfactia clientilor pentru unul dintre sai, o companie multinationala, care isi desfasoara activitatea pe piata din Romania. Bazat pe un chestionar complex, Valoris Center a obtinut feedback atat de la companii cat si de la persoane fizice si a organizat rezultatele intr-un format specific pentru a putea fi prelucrate de catre specialistii TNS Italia.

TNS Italia acopera cele mai importante verticale de afaceri: FMCG, Tehnologie, Media, Finante, Industria Auto, Politic & Social. Pornind de la dezvoltarea de noi produse, la satisfactia clientului si intelegerea consumatorilor, TNS Italia ofera expertiza de cercetare si know-how in fiecare etapa a procesului de dezvoltare si lansare pe piata, oferind consultanta, cercetari cantitative si calitative, precum si puncte de vedere regionale sau globale.

“Am ales Valoris Center pe baza recomandarilor primite. Consideram ca preturile competitive si serviciile de inalta calitate sunt complementare si nu reprezinta obiective contradictorii. Valoris Center ne-a ajutat sa reducem costurile legate de colectarea datelor si ne-a oferit servicii de call center de calitate.” GianMaria Defilippi – Senior Researcher, TNS Italia.

TNS Italia opereaza o gama larga de servicii si solutii, cu expertiza in patru domenii principale de cercetare: Inovare si dezvoltare de produse, Retail & Consumatori, Brand & Comunicare si Consultanta in Management, punand accent in special pe latura calitativa a serviciilor oferite.

“TNS deruleaza proiecte peste tot in lume si este unul dintre cele mai importante grupuri de cercetare de piata. Provocarea acestui proiect a fost legata de complexitatea si natura datelor colectate  Suntem bucurosi ca ne-am ridicat la nivelul de calitate cerut de TNS si suntem indreptatiti sa credem ca acest proiect ne va ajuta sa construim un parteneriat pe termen lung.” Cristina Man – Director General, Valoris Center.

Despre TNS Italia
TNS Italia lucreaza cu o gama larga de clienti atat pe piata locala cat si la nivel international. Pornind  dintr-o fuziune anterioara a NFO TNS Infratest si Abacus, in 2008, TNS a devenit parte a grupului WPP. Mai tarziu, in 2009, TNS Infratest si Research International au fuzionat pentru a deveni TNS Italia, una dintre cele mai inovatoare si orientate catre client companii de studii de piata din Italia. Studiile noastre sunt adaptate la cerintele specifice clientului, in functie de industria in care isi desfasoara activitatea, pentru a dezvolta cele mai potrivite solutii si pentru a oferi consultanta managementului pe parcursul intregului proces decizional. Procesul de cercetare este compatibil cu standardul de calitate ASSIRM si certificat in conformitate cu ISO 9001:2008. TNS Italia face parte din Kantar / WPP, cea mai mare retea de consultanta si cercetare din lume. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.tns-global.it

Despre VALORIS
Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customer care, customer loyalty etc.

Printre clientii Valoris se numara:
Romtelecom, Unicredit Leasing Corporation IFN SA, Business Magazin, Porsche Finance Group Romania, Ziarul Financiar, Kyocera, Avia Motors, FinGroup, Hyunday, Rentrop & Straton, Crescendo, etc.

Contact:

www.valoris.ro

contact@valoris.ro