Tjobs.ro lansează certificatul Standard T

Tjobs.ro, portalul cu cele mai multe locuri de muncă în străinătate, lansează Standard T, un indicator al calităţii activităţilor de recrutare desfăşurate de agenţiile din domeniu.

Românii doresc să plece la lucru în străinătate, iar semnarea contractului de muncă prin intermediul unei agenţii de recrutare, româneşti sau străine, reprezintă modalitatea de imigrare preferată, conform rezultatelor ultimului sondaj Tjobs.ro.

Întrucât pe piaţa muncii în străinătate nu toţi recrutorii respectă procedurile legale de plasare a forţei de muncă, ajutând la creşterea lipsei de încredere în rândul muncitorilor români, Tjobs.ro a întrevăzut necesitatea certificării jucătorilor profesionişti din acest domeniu. Iată cum Standard T se doreşte a se impune ca un indicator al calităţii activităţilor de recrutare desfăşurate de agenţiile din domeniu.

Standardul T este un standard etalon în activitatea agenţiilor de recrutare existente pe portalul Tjobs.ro. Atestă legătura de încredere (TRUST) dintre aplicanţi şi agenţiile de recrutare.

Astfel, agenţiile cu sigla Standard T fac parte din grupul agenţiilor verificate de Tjobs.ro. Agenţiile cu Standard T sunt recomandate cu încredere de Tjobs.ro.

Certificarea agenţiilor de recrutare cu Standardul T reprezintă un proiect de lungă durată, prin care portalul Tjobs.ro îşi propune să trieze recrutorii profesionişti pe baza unei serii de criterii de evaluare. Sigla Standard T va recomanda o agenţie cu activitate legală, care se bucură de o reputaţie bună pentru că depune toate eforturile în a înlesni comunicarea cu aplicanţii, în termeni de accesibilitate, program de lucru, promptitudine.

Portalul Tjobs.ro însumează, la mijlocul lunii octombrie 2010, un total de aproximativ 22.000 de locuri de muncă în străinătate, reprezentând oferta a mai mult de 400 de recrutori profesionişti.