Titirez.ro trece la o noua etapa de dezvoltare

Titirez.ro isi schimba hainele, dar naravul ba, cum spune o vorba veche. Concret, portalul de imobiliare va trece la o noua versiune a site-ului propriu, insa isi va pastra directiile de actiune cu care si-a obisnuit clientii si partenerii, anume furnizarea de servicii si solutii eficiente in zona imobiliara, precum si imbunatatirea si imbogatirea permanenta a prezentarii online cu scopul de a satisface nevoile fiecarui tip de persoana cu care interactioneaza. Cuvantul de ordine va fi EFICIENTA si, in vederea atingerii acestui scop, Titirez.ro a demarat o campanie ampla de achizitii de site-uri din zona imobiliara, dar si de consolidare a locului ocupat pe piata de profil.

Recent a fost achizitionat softul ImobManager pentru management informatic si promovarea agentiilor imobiliare, in prezent, cel mai complex pachet din piata. Acesta inglobeaza intr-o platforma desktop toata versatilitatea si accesibilitatea unei aplicatii apelabile printr-un browser. Pachetul ClearView include accesul direct la anunt, un text prelucrat de niste editori, au acces la poze, la informatii privind harta si, mai mult decat atat, pot vedea in timp real daca proprietarul anuntului a intervenit si a modificat cumva textul anuntului. De castigat au atat clientii nostri care au acces la date 100% corecte, intr-un mod total transparent si in timp real, cat si partenerii care castiga, astfel, mai multa expunere.

Titirez.ro ajuta segmentul imobiliar sa-si desfasoare activitatea pe toate directiile lui. In primul rand, prin softul ImobManager satisfacem doua necesitati de baza: sa ajute agentul sa gaseasca in timp real orice proprietate aparuta pe piata, direct de la particular, si sa asigure un pachet de publicitate foarte eficient. Mai mult, include o interfara care te conecteaza la o retea a carei trafic a depasit deja 18.500 vizitatori unici/zi.

In cadrul Titirez.ro activeaza in prezent 46 de angajati, portalul fiind activ de peste zece luni pe piata din Romania. In acest interval de timp, compania a achizitionat 12 site-uri de real estate investind pentru acestea 250.000 euro: www.anunturi-imobiliare.net, www.anuntimobiliar.ro, www.imobiliare-info.ro, www.vanzari-case.eu, www.vanzari-terenuri.eu, www.vanzariapartamente.eu, www.oferte-imobiliare.net, www.ro-imobiliare.ro, www.argesimobiliare.ro, www.infoimob.ro, www.paginiimobiliare.ro, www.imobiliare-net.ro.

Investitia totala de la intrarea pe piata romaneasca se ridica la 1.500.000 euro. Principalul obiectiv al companiei este sa ajunga in top 50 al celor mai accesate site-uri romanesti in decursul unui an de zile de la lansare. Dorim sa impunem noi standarde, calitate si convertibilitate reala a timpului petrecut online. Adica, in momentul in care un proprietar, agent ori dezvoltator foloseste una din platformele noastre, sa aducem un feedback real de la piata, cat mai rapid. Asta inseamna EFICIENTA!, spune managing partner-ul companiei, elvetianul Gian Carlo Scalisi.