Titi Aur si White Rabbit fac o echipa Amazing!

White Rabbit continua sa surprinda prin cadourile experiente oferite. Noul parteneriat cu scoala de pilotaj Titi Aur confirma inca odata calitatea partenerilor si a cadourilor oferite de unicul website dedicat cadourilor servicii din Romania.

TitiAur_01 White Rabbit Logo TitiAur_04

Ofera cadou un curs de pilotaj de una sau doua zile, pe o masina ce musca din asfalt , ce implica ore de teorie si practica predate de insusi multi campionul Titi Aur.  Daca vreti sa va vedeti prietenul sau iubitul fericit,  acesta este cadoul perfect pentru a va asigura dragostea si aprecierea eterna.

Doriti un team building de neuitat? Contactati-ne si vom crea un pachet personalizat special pentru echipa dumneavoastra.

Oferiti cadouri exceptionale cu orice ocazie! Fiti inspirati si surprindeti-va prietenii cu originalitatea cadourilor oferite.

Make it Amazing! Be Amazing!

Banner 7 seri

White Rabbit este unicul magazine online dedicat in exclusivitate cadourilor servicii, de unde puteti cumpara experiente pe care sa le oferiti cadou celor dragi. Cadourile noastre te pun in miscare, te imbogatesc sufleteste, te inspira.

Vremurile se schimba si cei apropiati (familie,prieteni,colegi) vor mai mult decat jucarii de plus, parfumuri sau camasi. Vor sa traiasca intens, vor experiente inedite. Iar voi puteti sa le oferiti aceste cadouri, accesand oferta noastra pe www.whiterabbit.ro

Un curs de pilotaj cu Titi Aur, o cina romantica intr-un castel din Transilvania sau un casino mobil sunt doar cateva variante.

Si mai exista un avantaj. Alaturi de cadourile speciale pe care le veti oferi, voi insiva veti deveni unici, de neuitat!