Titanium Collection

 

 

 

 

 

Label M., brand-ul profesional al Academiei Tony&Guy revine în România cu noi produse pentru îngrijirea părului.

Beauty One, importator şi distribuitor al produselor Label M. prezintă clienţilor săi noua Colecţie Titanium : plăci profesionale pentru îndreptarea părului.
Deşi competiţia cu mărcile deja cunoscute este una strânsă, produsele colecţiei Titanium se distanţează simţitor prin inovaţiile pe care le aduc, caracteristicile vorbind de la sine.

Efectele tehnologiei folosirii titanului pentru menţinerea şi distribuirea căldurii şi efectele transmisiei căldurii cu ajutorul ionilor  sunt principalele puncte forte ale plăcilor pentru îndreptarea părului propuse de Label M. Datoriă noilor metode, căldura, factor principal în procesul de îndreptare este distribuită în mod egal şi menţinută în mod îndelungat, astfel încât este necesară o singura folosire a plăcii pentru o şuviţă de păr.

Aspectul rebel al părului electrizat este acum înlăturat de noua tehnologie a transmisiei cu ajutorul ionilor negativi, fiind înlocuit de imaginea unui păr sănătos, plin de strălucire.

Temperatura la care se poate ajunge este de 210 C°, una mult mai ridicată decât în cazul plăcilor ceramice, iar perioada de timp în care se ajunge la acest nivel est mult mai scurtă.
 
Aspectul de nivelare, delicat la atingere, al plăcilor Titanium se datorează materialului din titan folosit la placare. Efectul este unul de protejare a părului, întrucât firele de păr nu se mai agaţă şi nu se mai rup.

Plăcile sunt uşor de utilizat atât pentru părul cârlionţat, cât şi pentru coafurile cu păr drept, datoriă formei, iar lungimea părului nu mai este acum un impediment.
Comoditatea se resimte şi la nivelul întreţinerii produselor.

Session PRO-Straightener şi Mini Texture Straightener sunt inovaţiile în hairstyling propuse de Label M, aduse clienţilor din România de către Beauty One.

Beauty One importă şi distribuie pe lângă produsele de îngrijire a părului Label M., cosmetice profesionale Bruno Vassari, tehnologie de ultimă generaţie Starvac, Eximia, Beauty Line, Beauty Progress precum şi aparatură profesională pentru epilarea definitivă, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporală. Saloanele dumneavoastră pot beneficia, de asemenea, de mobilierul, accesoriile şi consumabilile diverse oferite de Beauty One.

 

Tel: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti