Tipuri de tratamente ale pielii

Ca inima, stomacul și creierul, pielea ta este un organ. De fapt, este cel mai mare organ din corpul nostru. Dacă nu există o problemă ca sa aveti nevoie de tratament pentru piele de la Medicalia, este posibil să nu vă gândiți prea mult la pielea dvs. Dar pielea are o treabă importantă de făcut.

Pielea te protejează permanent. Pielea te împiedică să te îmbolnăveÈ™ti. Când ai grijă de pielea ta, o ajuÈ›i să-È™i facă treaba. Iar îngrijirea pielii de astăzi va ajuta la prevenirea problemelor viitoare, cum ar fi ridurile, dar chiar È™i cancerul de piele. ÃŽngrijirea bunã a pielii are, de asemenea, beneficii sociale È™i mentale extraordinare. Arătând bine, face o impresie buna asupra celorlalÈ›i, la un interviu, într-o întâlnire sau chiar cand va faceti prieteni. Beneficiile mentale pot fi chiar mai mari – vă păstrează să vă simÈ›iÈ›i bine cu voi înÈ™ivă.

tratament Medicalia

Există multe tipuri diferite de probleme de piele, dar și multe tipuri de soluții. Ne vom concentra pe tratamente pentru piele pentru scopuri cosmetice. Iata cateva tratamente pentru piele:

Microdermabraziunea

Microdermabraziunea funcționează pentru a elimina pete de vârstă și cicatrici mai ușoare de acnee. Procedura este unul dintre tratamentele preferate pentru riduri, deoarece este efectuată rapid într-un birou de estetică facială.

Peeling chimic

Peeling-ul chimic, numit și tratament dermic, sunt tratamente cosmetice efectuate pe față, utilizate în mod obișnuit ca soluție anti-îmbătrânire pentru întinerirea pielii. Peeling-ul chimic este utilizat pentru a corecta neregularitățile pielii în textură, cum ar fi linii fine și culoare, cum ar fi petele cauzate de deteriorarea soarelui.

Refacerea pielii cu laser

Refacerea pielii cu laser elimină straturile exterioare ale pielii care sunt deteriorate. Acest proces cu laser stimulează producerea colagenului și a celulelor pielii noi în straturile subiacente ale pielii si este acum utilizat pentru a elimina sau a reduce ridurile și linii fine pe față și pe gât.

Rejuvenarea pielii cu laser

Tratamentul cu laser al pielii este un tratament avansat de îndepărtare a ridurilor care utilizează lumină infraroșie pentru a strânge pielea fără intervenție chirurgicală. Lumina laser oferă căldură straturilor de sub suprafața pielii, stimulând producția de colagen și făcând pielea să pară mai strânsă.

Acne Blue Light Therapy

Terapia cu lumină albastră de acnee funcționează prin vizarea bacteriilor care cauzează acnee. Acneea moderată care nu a răspuns la alte tratamente pentru îngrijirea pielii faciale poate fi tratată cu această terapie bazată pe lumină, administrată pe o perioadă de câteva săptămâni.

Intensa Pulsed Light

Este un tratament de întinerire a feței care poate fi folosit pentru a aborda efectele daunelor, eredității și îmbătrânirii soarelui asupra pielii feței. Infecțiile cutanate, cum ar fi ridurile, pigmentarea neuniformă, pistrui, rosacee, vene faciale, pete maronii și pori lărgiți, pot fi eliminate sau îmbunătățite foarte mult.

Thermage

Thermage este o tehnică non-exfoliantă de întinerire facială concepută pentru a strânge și îmbunătăți conturul feței și gâtului. Aceste îmbunătățiri estetice se realizează cu ajutorul unui dispozitiv de radiofrecvență care trece prin fața, cu vârful în contact cu suprafața pielii. Beneficiile acestei proceduri sunt adesea imediat evidente și de lungă durată.