Tipuri de fond de ten

Fiecare femeie isi doreste sa aibe un ten perfect, lipsit de puncte negre si pete rosii, fara orice de fel de imperfectiuni si sa nu fie nevoie de aplicarea unui fond de ten . Dat fiind ca aspectul tenului este afectat foarte mult de activitatea noastra, de alimentatie, de schimbarile climatice, este foarte posibil ca si pielea noastra sa sufere unele schimbari, uneori mai vizibile. Folosirea unui fond de ten de la Beauty One Shop va da impresia unui ten curat, fara imperfectiuni si va avea un impact pozitiv si in comportamentul femeilor si in stima lor de sine. S-a demonstrat de nenumarate ori ca un machiaj poate schimba foarte mult postura, comportamentul femeilor, deorarece acesta ofera un plus de stabilitate si frumusete, eleganta si rafinament.

fond de ten

 

Fond de ten pentru ten gras

In cazul in care avem un ten gras, trebuie sa ne asiguram ca vom opta pentru un fond de ten matifiant, fara stralucire si care controleaza excesul de subum. De obicei aceste tipuri de fond de ten au o acoperire mare si un finish mat, care dureaza multe ore. In acest caz, stralucirea si excesul de sebum pot fi tinute sun control foarte usor.

Fond de ten pentru ten uscat

O piele uscata va avea nevoie mereu de hidratare, de produse care contin multa apa. De aceea fondul de ten pentru acest tip de piele va fi unul cremos, mai lichid, care se poate aplica si indinde usor pe toata suprafara tenului si a gatului. De cele mai multe ori, acest fond de ten va oferi un plus de stralucire fetei si va fi usor apos in compozitie, ceea ce va ajuta machiajul sa reziste foarte mult timp.

Fond de ten pentru ten sensibil sau mixt

Tenul sensibil sau mixt are de cele mai multe ori parti ale tenului uscate si zona T a fetei cu accente de sebum, de ten mai gras. Multi specialisti recomanda folosirea a doua produse in acest caz, respectiv un fond de ten pentru ten gras si altul pentru ten uscat. In practica, putine femei au timpul si rabdarea necesara sa foloseasca doua tipuri de fond de ten, fapt pentru care exista un produs special creat pentru tenul mixt. Usor de aplicat, avand o textura moale si usor fluida, fodul de ten pentru piele sensibila satisfice ambele nevoi, astfel incat tenul sa ramana perfect pentru mai mult timp.

 

Un fond de ten poate sa fie cremos, compact sau de tip pudra, sa aibe acoperire mare, medie sau mica. Aceste aspecte ale unui fond de ten ajuta foarte mult atunci cand optam pentru diferite tipuri de machiaj, in diferite momente ale zilei. Astfel ca pe timpul zilei vom alege un fond de ten fluid, cu o acoperire medie sau mica, deoarece ne dorim ca tenul sa arate natural. Atunci cand alegem un machiaj de seara sau unul mai sofisticat, vom alege un fond de ten cu o acoperire mare, care sa ajute machiajul sa reziste.