Tipuri de folie de colantare

Foliile de colantare auto se folosesc pentru a da un suflu nou automobilului tau, sunt utile pentru ca masina va arata mult mai bine, va avea un aer nou. Insa nu numai automobilele sunt mijloacele de transport care pot fi colantate cu ajutorul acestor folii, trebuie sa stii ca acestea pot fi folosite si pentru trenuri, chiar si pentru vapoare si avioane!

Cu suprafata lucioasa sau fara, folia de colantare auto este nu numai un mod de infrumusetare a caroseriei automobilului tau, ci si o buna modalitate de protectie. Foliile sunt usor de montat pe autoturismul tau si nici nu sunt costisitoare, nu trebuie sa cheltuiesti o avere ca sa le poti folosi. Protejeaza foarte bine caroseria vehiculului tau, este o solutie practica la care poti sa apelezi oricand, cu cea mai mare incredere.


Folia se lipeste cu adeziv


Daca te intrebi care este procedura de folosire a acestor folii, ei bine, trebuie sa stii ca se prind cu ajutorul unui adeziv special conceput, permanenet, poliacrilic, un adeziv care are o mare rezistenta.

In plus, adezivul folosit este unul repozitionabil, transparent, pe baza de solvent, ceeea ce inseamna ca folia se poate indeparta fara sa lase urme, cu usurinta, chiar si dupa o perioada mai lunga de timp in care a fost folosita. Folia rezista intemepriilor vremii, nu trebuie sa iti faci griji din aceasta cauza, nu se va stric la o ploaie sau din cauza zapezii. Rezista, de asemenea, si la temperaturile ridicate de pe timpul verii.

Trebuie sa stii ca astfel de folii de colantare auto sunt concepute astfel incat sa aiba o rezistenta mare, adic pot sa dureze chiar si 10 ani la temperaturi extreme, fie ca este timp de vara sau timp de iarna, de la -50 °C pană la + 110 °C.

Foliile de colantare auto pot avea si efecte speciale, ceea ce face ca masina sa capete o imagine deosebita, datorita graficii folosite, iti da posibilitatea de a-ti decora masina in culori inedite. Nuantele sidefate sunt extraordinare, ele sunt cele care creeaza o imagine deosebita pentru masina ta.


Foliile colantare auto iau forma suprafetelor pe care se aplica


Foliile de colantare auto iau intotdeauna forma suprafetei pe care sunt utilizate, de aceea pot fi folosite pe orice fel de suprafete, chiar si pe cele curbate. Ele pot fi aplicate pe capota, pe portbagaj, oriunde.

Foliile de la Dass Center Craiova sunt ideal de folosit pentru colantarea autoturismului tar, fiind de cea mai buna calitate. Sunt rezistente pentru mult timp si se gasesc intr-o paleta larga de culori, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate pe mai multe tipuri de automobile. Nunatele sunt mate, dar si lucioase, ceea ce ii da clientului posibilitatea sa opteze pentru varianta care crede ca i se potriveste cel mai bine.