Tipuri de baterii de baie si de unde le cumparam?

Alegerea unei baterii de baie poate fi dificila, in special atunci cand piata ofera atat de multe optiuni variate. Insa cele mai importante lucruri de avut in vedere intr-o astfel de situatie tin in primul rand de propriile dorinte si cunostinte tehnice si, desigur, de calitatea produselor. Mai sunt insa alte cateva lucruri bine de stiut inainte de achizitionarea unei baterii de baie.

Ce tipuri de baterii de baie exista?

Piata actuala ofera o gama larga de produse de orice tip, iar obiectele sanitare nu sunt o exceptie. Impartirea bateriilor de baie in diferite categorii se face dupa mai multe criterii.

Unul dintre ele este tipul de comanda. Dupa acest principiu, exista baterii cu dubla comanda si cu monocomanda. Cele cu dubla comanda au robineti separati pentru apa calda si rece, in timp ce acelea cu monocomanda actioneaza si apa si rece si pe cea calda prin acelasi robinet.

De asemenea, exista si baterii de baie cu brat lung sau brat scurt, ce pot fi alesi in functie de dimensiunile cazii sau ale chiuvetei. In plus, dupa tipul pastilei, exista baterii cu pastila din ceramica sau din teflon.Cele din ceramica au o durata de viata mai mare, insa si un pret mai crescut, in timp ce acelea din teflon nu sunt la fel de rezistente, insa au un pret mult mai accesibil.

De unde cumparam baterii de baie?

Ca orice alt produs de utilare sau mobilare a casei, bateriile de baie pot fi achizitionate din magazine specializate sau din diverse puncte de vanzare unde sunt disponibile alaturi de alte produse similare sau nu. Recomandat este ca achizitionarea sa se faca dintr-o sursa de incredere, astfel incat sa nu existe surprize pe parcursul utilizarii produsului.

Recent au capatat din ce in ce mai multa popularitate magazinele cu livrare, asa numite magazine online, unde produsele sunt comandate si livrate ulterior la adresa indicata. Desi produsul nu este vazut in realitate, daca persoana interesata de cumparare cunoaste clar ceea ce doreste sa achizitioneze, comanda online este o alternative foarte buna la cumparaturile realizate in mod traditional in magazinele fizice.

Un astfel de magazin online cu produse sanitare si foarte multe alte produse de constructie sau utilzare a casei disponibile este Mesteru Manole. Acest magazin pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte varita de produse. In acest caz, intreaga gama de baterii de baie o gasiti aici. Astfel, din doar cateva click-uri, comandati fix produsul pe care vi-l doriti si acesta ajunge la dumneavoastra intr-un timp foarte scurt, iar dumneavoastra veti castiga in plus timp.