Tipografia PAN EUROPE Iasi mentine standardul calitativ pentru colectia de agendele si calendarele 2011

Iasi– 21 Septembrie 2010 – Si anul acesta, Tipografia Pan Europe din Iasi vine in intampinarea companiilor, executand la comanda, agende si calendare personalizate sau nepersonalizate pentru 2011. Desi tarifele au ramas la cotele celor din 2009, calitatea produselor nu va avea de suferit.

Va invitam sa profitati in continuare de preturile de producator, sa personalizati agendele si calendarele in functie de dorintele si nevoile Dvs.

Vedeta colectiei 2011 o reprezinta agenda de buzunar datata saptamanal. Avand coperta prevazuta cu un elastic de prindere, poate fi utila atat pentru mediul de afaceri, cat si in viata de zi cu zi.

Si pentru a spori utilitatea, toate agendele, indiferent daca sunt personalizate sau nepersonalizate vor avea doua semne de carte, de culori diferite.

Agendele si calendarele personalizate reprezinta o investitie si nu o cheltuiala pe care fiecare companie dornica sa reziste pe piata ar trebui sa o faca. Managerii trebuie sa constientizeze ca agendele si calendarele personalizate aduc plus de valoare si capital de imagine.

Pornind de la un tiraj minim de 100 de bucati, executam la comanda agende si calendare pentru clienti din orice zona a tarii.

Profitati de raportul pret- calitate avantajos pe care il oferim, in beneficiul companiei pe care o reprezentati!
Gasiti oferta detaliata pe site-ul nostru de prezentare: www.paneurope.ro.

Editura PAN EUROPE Iasi

Tel / Fax: 0232 276 154
Mobil: 0722 760 275; 0758 552 962
www.paneurope.ro