Tigari Electronice | Pachet eGo Tank Duo la doar 169 RON

Tigara electronica Ego Tank

Tigara electronica de pe www.ego-t.ro este perfecta atat pentru utilizatorii incepatori cat si pentru cei experimentati. Ego-T foloseste un “rezervor” în loc de cartusele obisnuite ceea ce inseamna ca puteti observa din timp atunci cand aveti nevoie sa reincarcati. Din aceasta cauza, eGo-T e foarte usor de intretinut si de utilizat.

Fiecare cartus Tank poate stoca aproximativ 1,2 ml de e-lichid, cantitate echivalenta cu un numar de 20 de tigari normale..

De asemenea, atomizorul tigarii eGo-T, functioneaza usor diferit fata de cel al tigarilor electronice standard. El are un pin cu fitil ce strapunge dopul fiecarui cartus si permite trecerea e-lichidului in jos, spre bobina de incalzire.

Precum si noua tehnologie folosita in cazul atomizorului, bateriei eGo-T, de asemenea, i s-au adaugat caracteristici imbunatatite. Ne referim aici la sistemul ON/OFF al bateriei. Pur si simplu apasati butonul de 5 ori si se va opri automat. Pentru a reactiva, doar apasati-l de alte 5 ori. Aceasta caracteristica de siguranta este o necesitate, atunci cand tigara este depozitata intr-un buzunar sau in geanta.

Noua tigareta electronica eGo-T reprezinta cu adevarat un pas revolutionar in lumea e-tigarilor. Incearca-l si vei observa diferenta! Disponibil doar in varianta negru mat!

Mai multe detalii gasiti pe www.ego-t.ro sau la adres a office[@]ego-t.ro

Tigara eGo Tank