Tiffin University@University of Bucharest prezenta la primul targ virtual de dezvoltare profesionala organizat de Business Edu.

In perioada 20 februarie – 15 martie 2012, Tiffin University@University of Bucharest va fi prezenta la targul virtual de dezvoltare profesionala organizat de Business – Edu, cel mai important publisher din industria de Learning & Development.

Business-Edu Expo pune la dispozitia tuturor o platforma online de ultima generatie care încorporeaza un set de instrumente virtuale excelente pentru un astfel de eveniment.

In cadrul acestei prime editii, vom fi prezenti cu programul Executive MBA oferit de Tiffin University si, cu alte cursuri scurte care vin intampinarea celor interesati de  dezvoltarea personala. 

„Am ales sa participam la acest gen de targ, deoarece ne aflam intr-o lume dinamica si in continua schimbare, iar timpul trebuie gestionat cat mai eficient. Prin urmare cu acest instrument virtual,  persoanele doritoare de cresterea performantei personale si profesionale, pot accesa 24 de ore din 24, 7 zile din 7, timp de aproximativ 4 saptamani ofertele mai multor furnizori de servicii educationale. In acest sens, ii invitam pe toti cei interesati, sa ne viziteze standul si sa intre in contact cu echipa Tiffin prin intermediul chat-ului pus la dispozitie pe platforma Business Edu Expo. Va asiguram ca fiecare vizitator al standului nostru se va bucura de toată atenția noastră si vom cauta sa raspundem prompt tuturor solicitarilor.” Roxana Ionita, director Tiffin Executive MBA

Va asteptam cu drag, sa ne vizitati in perioada, 20 februarie -15 martie, 2012 la targul virtual Business Edu-Expo accesibil pe expo.business-edu.ro

Business Edu este primul publisher din industria de Learning & Development, cu o experienta de 7 ani in domeniu. Produsele marca Business Edu reprezinta instrumente de lucru pentru CEO, directori de HR, directori de marketing si comunicare, traineri, coachi si, in general, pentru toate persoanele care percep invatarea ca un stil de viata.

Tiffin Executive MBA

Programul Executive MBA al Universităţii Tiffin este recunoscut de catre numeroase institutii si corporatii ca formator de oameni de afaceri cu reale abilitati manageriale, cu un nivel al cunoştintelor şi aptitudinilor foarte ridicat. Acest nivel le permite sa îsi asume pozitii ce implica responsabilitati mari cu rezultate pe masura.
Programul Executive MBA este concentrat pe dezvoltarea competentelor legate de abilitatile de comunicare, rolul de lider si munca în echipa, tehnologia informatiei, fluxul si managementul finantelor companiei, rezolvarea problemelor, strategia si analiza companiei în raport cu competitorii si industria, managementul companiei la nivel national si global.

Tiffin Executive MBA

Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, București, sector 1

Telefon: 021 402 54 54   

Fax: 021 402 54 45

Mobil: 0733 782 237      

Email: office@tiffinmba.ro

www.tiffinmba.ro