Tichetele de masa- scutite de taxe si impozite

Cei care primesc tichete de masa benecifiaza in primul rand de anumite avantaje destul de consistente. Primul avantaj ar fi acela ca acestia sunt scutiti de plata impozitelor si a taxelor salariale pentru sumele salariale primite sub forma tichetelor de masa.
Apoi acestia obtin o putere de cumparare mai mare, imbunatatind astfel calitatea alimentatiei si totdata nivelul de trai.

Astfel ca tichetele de masa Chequedejeuner.ro pot fi utilizate in majoritatea retelelor de restaurante, fast-food, cofetarii, supermarketuri, hypermarketuri, dar si in cadrul magazinaselor de cartier, care sunt la indemana oricui.
Tichetele de masa Cheque Dejeuner sunt un important avantaj economic si social, ce creeaza un echilibru intre asteptarile salariatului si economiile pe care o societate trebuie sa le faca.

Chequedejeuner.ro este una dintre companiile emitente de astfel de tichete de masa si nu numai. Astfel ca aceasta pune la dispozitia clientilor si colaboratorlor sai pe langa tichetele de masa si o gama larga de produse sub forma tichetelor de vacanta, tichetelor de cresa, tichetelor sociale sau tichetelor cadou. Acestea sunt menite sa le ofere salariatilor care beneficiaza de aceste recompense sub forma de tichete de masa, mai multe satisfactii materiale prin intermediul carora sa aiba un nivel de trai mai bun.