tichete de vacanta

Tichetele Cheque vacances reprezinta o alternativa reala pentru pastrarea nivelului renumeratiei angajatiilor, ceea ce duce la o crestere semnificativa a performantei acestora si implicit la cresterea cifrei de afaceri.

Salariatii care detin astfel de tichete beneficiaza de o crestere neimpozabila a bugetului de vacanta. Totodata, valoarea tichetelor de vacanta este scutita de taxele patronale si salariale in limita a 6 salarii minime brute pe tara. Prin intermediul acestor tichete, angajatii pot beneficia de plata cazarii, a meselor, a transportului, a tratamentelor balneare sau agrementului din cadrul concediului.

Cheque vacances, pentru vacante romanesti. Datorita unei campanii de dezvolatare a turismului romanesc, Ministerul Turismului le-a propus societatilor sa le acorde angajatilor lor tichete de vacanta, utilizabile numai pe teritoriul Romaniei.

Produsul este menit sa creasca stabilitatea si eficienta atat la nivelul sectorului privat cat si cel public, sa creeze noi locuri de munca si, nu in ultimul rand de a ajuta de dezvoltarea turismului romanesc.