tichete de cresa

Acordarea tichetelor de cresa catre angajate, in conditiile legii, constituie pentru acestea un stimulent in reluarea activitatii curente de la servici, evitandu-se erodarea capitalului de cunostinte si experienta, extrem de valoros, la nivel de firma. In plus, cheltuiala aferenta achizitionarii tichetelor de cresa este complet deductibila, in conditiile legii. Un alt avantaj semnificativ este reducerea cheltuielilor aferente formarii de personal nou.

Statul vine in ajutorul parintilor, prin acordarea de tichete de cresa. Asadar, acei parinti sau tutori ai copilului, care vor sa beneficieze de pe urma acestor tichete de cresa trebuie sa indeplineasca anumite criterii, pentru a se folosi de acestea.

Este bine de stiut ca aceste tichete sunt utilizabile exclusiv platii cresei copilului si nu sunt destinate altor plati. Orice incercare de a incalca aceasta regula este pedepsita cu amenda de pana la 1000 ron. O alta conditie pusa beneficiarilor de astfel de tichete este aceea ca acestia trebuie sa se intoarca mai repede la servici, incurajand astfel dezvoltarea companiei.