Tichete cadou de la Cheque Dejeuner

Cum Sarbatorile de Pasti sunt din ce in ce mai aproape toata lumea se gandeste ce cadouri sa le faca celor dragi. La acest lucru se gandesc si angajatorii atunci cand vine vorba de rasplata salariatiilor.
Cu toti am dori sa facem cadouri celor dragi, insa din cauza situatiei economice de la ora actuala, acest lucru este lasat la o parte. In aceste vremuri de criza, Cheque Dejeuner Romania vine cu cea mai buna solutie, care consta in tichetele de Cadhoc.
Angajatorii au acum posibilitatea sa le ofere angajatilor sau colaboratorilor lor cele mai frumoasa atentie, si totodata economica.
Este in primul rand economica pentru ca tichetele cadou oferite salariatilor sunt deductibile si de asemenea sunt scutite de taxele sociale in limita a 2% din fondul de salarii, tichetele destinate partenerilor de afaceri sunt deductibile in limita a 2% din profit iar tichetele acordate in cadrul actiunilor de marketing si publicitate sunt deductibile indiferent de perioada anului si de valoare.
Cei interesati de achizitionarea tichetelor Cadhoc de la Chequedejeuner.ro au posibilitatea de a alege cel mai reprezentativ model de tichet pentru cei care urmeaza sa fie oferite. Astfel ca pot alege ce valoare sa aiba tichetele cadou cu valori intre 50, 40, 30, 20 si 10 lei. De asemenea tichetele pot fi personalizate cu sigla societatii care le comanda sau de ce nu cu o urare de Paste.
Iar inca un lucru pe care il ofera Cheque Dejeuner este faptul ca livrarea tichetelor se face la fiecare punct de lucru.