TIC – TAC! E timpul să câştigi cu WatchShop şi SuperSale!!!

ÃŽn perioada 21 iunie – 11 iulie 2010 Supersale È™i WatchShop iÅ£i oferă ÅŸansa să caÅŸtigi un accesoriu în trend : ceasul sau bijuteria care te reprezintă! Campania ,,TIC – TAC! E TIMPUL SÄ‚ CAÅžTIGI CU WATCHSHOP ÅžI SUPERSALE!!!” pune la bătaie vouchere în valoare de 500 RON ce îți vor  permite să-È›i alegi un ceas sau o bijuterie de marcă, dacă îți convingi prietenii să te voteze.

Site-urile Supersale.ro și WatchShop.ro te invită să fii creativ pentru a câștiga un ceas inedit sau bijuterie fabuloasă. Poți intra în posesia unuia dintre premiile acordate în vouchere participând la această campanie care îţi propune să te identifici cu un ceas sau o bijuterie cu personalitate!

Premiile puse în joc sunt:

Locul I – 300 Ron,

Locul al II-lea – 150 Ron

Locul al III-lea – 50 Ron

Mecanismul concursului este simplu:

Pasul 1: ÃŽnscrie-te pe site-ul www.supersale.ro cu datele de contact.

Pasul 2: Intra pe WatchShop, alege ceasul sau bijuteria  preferat/ă şi copiază link-ul corespunzător acestuia/acesteia .

Pasul 3: Pe Supersale.ro introdu link-ul şi spune-ne de ce îţi place acel ceas (sau bijuterie) şi de ce ţi-ai dori să-l ai.

Pasul 4: Trimite link-ul generat după comentariu cât mai multor prieteni și spune-le să te voteze.

Pasul 5:  Clasează-te la sfârșitul campaniei în top 3 participanți votați și ești unul dintre fericiții câștigători.

Pasul 6: Bucură-te de premiul câștigat şi valorifica timpul cu un ceas superb sau străluceşte cu o bijuterie de la WatchShop.
Mai multe detalii despre campania ,,Tic-tac! E timpul să câştigicu WatchShop şi SuperSale!” găsiţi pe www.supersale.ro.

Vă aşteptăm la concurs!

Sub deviza, “Branduri mari la preţuri mici”, www.supersale.ro este un portal ce reuneste toate promoţiile, ofertele şi reducerile relevante de pe piaţa românească. Dorim să venim în ajutor consumatorilor pentru obtinerea produselor preferate într-un timp cât mai scurt şi la un preţ cât mai mic.

Watchshop este un magazin online de ceasuri şi bijuterii originale. Pe Watchshop veţi fi trataţi cu respect şi aveţi garanţia că produsele achiziţionate sunt de calitate. Puteţi alege din peste 30 de mărci şi 350 de modele de ceasuri .
Oancea Ruxandra

Tel: 0743 433 241
E-mail: ruxandra@iwaymedia.com
Site: www.supersale.ro
Blog: www.supersale.ro/blog
Twitter: @supersalero
Facebook: Supersale Ro

www.iwaymedia.com