Thermoval Duo Scan, termometrul cu infrarosu care masoara febra copilului intr-o secunda

Compania germana Hartmann a lansat pe piata din Romania un termometru cu infrarosu, dedicat in special parintilor cu copii sub 3 ani.

 

Thermoval Duo Scan este un termometru cu infrarosu care masoara temperatura in doua moduri: in ureche sau pe frunte. Astfel, orice modalitate ai alege, este foarte usor de folosit si ofera o experienta placuta atat pentru copil, cat si pentru mamica, iar temperatura se masoara rapid, intr-o secunda! In cele mai multe cazuri, masurarea temperaturii copilului este ingreunata de starea acestuia: doarme, are febra sau plange. Unul dintre avantajele termometrului Thermoval Duo Scan este usurinta cu care se efectueaza masurarea, temperatura putand fi masurata chiar si in timp ce copilul doarme, fara a-l trezi.


Cum se realizeaza practic masurarea?

Thermoval duo scan masoara radiatia emisa de timpan pe baza unui senzor cu unde infrarosii, aceasta metoda fiind cunoscuta sub numele de masuratoare timpanica. Pe langa utilizarea usoara, aceasta metoda mai are si avantajul de a fi foarte exacta, asa cum reiese din studiile clinice existente.

Termometrul este testat si din perspectiva sigurantei, astfel acesta nu permite introducerea involuntara, adanc in canalul auditiv datorita designului varfului. Masurarea prin aceasta metoda este recomanda incepand de la varsta de 6 luni. Termometrul este plasat pe frunte si, pe baza senzorului, detecteaza radiatiile infrarosii emise prin piele la nivelul tamplei, mai exact de artera temporala aflata la mai putin de 1 cm sub piele.

www.masoarafebra.ro este site-ul de prezentare al termometrului si vine in ajutorul parintilor cu sfaturi relevante atat despre produs, cat si despre febra la copii.

Grupul Hartmann este o companie germana, de talie internationala cu o bogata traditie in domeniul cercetarii si dezvoltarii produselor medicale si de igiena. Succesul se bazeaza pe experienta indelungata in domeniul medical si pe dialogul continuu cu clientii si partenerii sai.