TheReconnection – Să aducem vindecarea în mâinile copiilor noÈ™trii

Reconectarea este procesul generic al reconectării cu universul, care îngăduie Vindecării Reconective să aibă loc. Aceste vindecări şi frecvenţe de evoluţie aparţin unei benzi de frecvenţe cu totul nouă, introdusă prin intermediul unui spectru de lumină şi informaţie. Reconectarea este cea care ne permite să interacţionăm cu aceste noi niveluri de lumină şi informaţie – şi aceste niveluri noi de lumină şi informaţie sunt cele prin care putem să ne reconectăm. Este ceva nou. Este diferit. Este real – şi fiecare dintre noi poate intra în stare de antrenare cu aceste frecvenţe.

În anul 2010 s-au desfasurat destul de multe evenimente ale Reconectarii, în România, în august, cele doua Conferinte susținute de Dr. Eric Pearl si Seminariile de Vindecare Reconectivă din octombrie, la Bucuresti.

Credem că cea mai frumoasă incheiere a acestui an …. Reconectiv este organizarea a doua clase pentru copii – Reconnective Kids, ce vor avea loc sămbătă, 11 decembrie 2010.

Într-o clasă “Copiii și Reconectarea”, copiii voștri vor învața să acceseze și să utilizeze în viața de zi cu zi frecvențele Vindecării Reconective!
Vindecarea Reconectivă este o forma de vindecare nouă și puternică, care vă ajută să vă vindecați la toate nivelele – fizic, mental, emoțional și spiritual. Ea are uimitoarea capacitate de a ne ajuta să ne conectam mai deplin la noi înșine, la alți oameni, la Pamant și la Univers!

O clasă “Reconectarea si Copiii” angajează si da putere copiilor voștri, ca printr-un joc amuzant si interactiv sa fie introduși în aceasta forma de vindecare noua si transformatoare. Prin jocuri si activitați unice, copiii vostri vor învata:

• Sa simtă, să gasească și să se joace cu frecvențele Vindecarii Reconective
• Cum sa utilizeze Vindecarea Reconectivă pentru:
⁃ Familie si prieteni
⁃ Animale de companie și alte animale
⁃ Vindecarea la distanta
⁃ Autovindecare

Clasele noastre sunt conduse de practicieni de Vindecare Reconectiva care iți vor ghida copilul intr-un proces de descoperire a deprinderii de a lucra cu frecventele vindecării. Copilul tau iși va extinde cunoașterea despre vindecare dar și conștiinta interconectării cu toate ființele vii!

De aceea lansăm invitația pentru cele doua clase de copii, din data de 11 Decembrie 2010 astfel:

Grupa copiilor cu vârsta de 4 – 7 ani (participă insotiÈ›i de un parinte/insoÈ›itor) orele 10:00 – 12:00
Grupa copiilor cu vârsta de 8 – 14 ani (participă singuri la clasa) orele 13:00 – 15:00

Oferiți un cadou de neuitat copiilor voștri!

Prezintă: Andra Ivanov, instructor autorizat de The Reconnection LLC
Locatia: Str. Stefan Luchian, nr 13 (intre Bd. Carol I si Calea Mosilor) cladirea : Centrul de Dezvoltare si creație pentru copii si adulti.
Taxa de participare: 99 usd (echivalent in lei la curs BNR)

Informatii, detalii suplimentare si inscrieri:

Andra Ivanov – Practician Reconectare
Email: andraiv@yahoo.com
Tel: 0723 694 584 și 021 26 66 238
Website: http://www.thereconnection.com/ro