TheReconnection – Explorati noile frecvente ale vindecarii

Reconectarea este procesul generic al reconectării cu Universul, care îngăduie Vindecării Reconective să aibă loc. Ea ne reconectează la totalitatea universului, dat fiind că ne reconectează la deplinătatea fiinţei noastre şi a ceea ce suntem. Se consideră că poate să ne reconecteze cu universul şi cu însăşi esenţa noastră, prin intermediul unui set nou de frecvenţe de vindecare. Aceste vindecări şi frecvenţe de evoluţie aparţin unei benzi de frecvenţe cu totul noi, introdusă prin intermediul unui spectru de lumină şi informaţie. Realitatea existenţei sale s-a prezentat în mod clar, în practică şi în laboratoarele de cercetare. Este ceva nou si diferit. Este real – şi fiecare dintre noi poate intra în stare de antrenare cu aceste frecvenţe. Această metodă vă va invata cum să readuceţi şi să activaţi aceste noi linii, pentru a permite schimbul de energie, lumină şi informaţie, reconectarea spiralelor de ADN.

Prezentările si seminariile de Vindecare Reconectiva se tin în toata lumea. Acum aveti ocazia de a participa la un seminar si un atelier de Vindecare Reconectivă la Bucuresti cu DOUG DE VITO si cu echipa The Reconnection, de a auzi uluitoarea poveste despre cum a început acest dar al vindecării… si de a va activa propria abilitate de a deveni vindecător!

21 octombrie 2010 Conferinta Explorati noile frecvente ale vindecarii – INTRAREA LIBERA

Prezinta Doug de Vito

Locatie: Hotel Pullman/World Trade Center, ora 19.30

Afla ce intriga comunitatea medicala. Descopera motivul pentru care spitale si universitati din intrega lume investesc timp si bani in incercarea de a explica aceste vindecari si cum poti chiar tu sa stapanesti aceasta lucrare extraordinara!

22 octombrie 2010seminar Reconnective Kids! (Copiii si Reconectarea)

Predat de Helen Parsons si Andra Ivanov

Intr-o clasa Copiii si Reconectarea, copiii vostri vor invata sa acceseze si sa utilizeze in viata de zi cu zi frecventele Vindecarii Reconective! Prin jocuri si activitati unice, copiii vostri vor  invata sa simta, sa gaseasca si sa se joace cu frecventele Vindecarii Reconective; cum sa utilizeze Vindecarea Reconectiva pentru familie si prieteni, animale de companie si alte animale, vindecarea la distanta si autovindecare.

23-24 octombrie 2010seminar Nivel I/II (Vindecare Reconectiva)

Predat de Doug de Vito

Nivelul I : Veti descoperi cum sa accesati imediat aceste noi frecvente de vindecare. Mainile iti vor fi acordate pentru a accepta aceste noi frecvente de vindecare. Vei face trecerea de la sustinerea si adaptarea acestui spectru integral de frecvente de energie, lumina si informatie si vei lucra cu aceste energii intr-o maniera palpabila

Nivelul II : Veti stabili o conexiune permanenta si puternica cu sursa acestor vindecari. Energia subtila devine evidenta usor de accesat. Doug si echipa Reconectarii vor lucra cu voi pentru a extinde noile energii si a le concentra pentru a-i vindeca pe ceilalti. De asemenea , veti experimenta autovindecarea, vindecarea la distanta si metode de pozitionare a mainilor.

25-26 octombrie 2010seminar Nivel III (Reconectarea)

Predat de echipa de traineri The Reconnection

Nivelul III: Aduce noile linii axiatonale care ne reconecteaza la un nivel mai amplu si mai evoluat ca niciodata. Aceste linii sunt parte a unei retele infinite de inteligenta, un sistem de dimensiuni paralele care atrage energia primordiala pentru reinnoirea functiilor corpului uman.

Pentru mai multe informatii si inscrieri

Andra Ivanov

Tel. 0723694584

Email: andraiv@yahoo.com

Website: http://www.thereconnection.com/ro