The5thElement.ro lanseaza o colectie variata de genti de dama de piele

Gentile de dama din piele pot intregi o tinuta si o pot scoate in evidenta, insa pe langa rolul estetic pe care il au, acestea sunt si foarte utile.

In special femeile au nevoie pe parcursul zilei de o sumedenie de lucruri pe care de cele mai multe ori le depoziteaza in geanta, cu cat este mai incapatoare, cu atat este mai utila. Insa, atunci cand este vorba despre un eveniment gentile de dama din piele au un rol strict estetic, iar femeia trebuie sa aleaga ceea ce i se potriveste, in functie de ceea ce poarta.The5thElement.ro lanseaza o colectie variata compusa atat din genti de dimensiuni mari, cat si genti cu un aspect ingenios.

The5thElement.ro este un magazin online de incaltaminte de dama si genti, toate produsele regasite in cadrul acestuia sunt de calitate superioara si sunt confectionate din piele naturala. Colectia variata de genti de dama din piele este in conformitate cu cele mai noi trenduri si in conformitate cu cerintele si gusturile femeii moderne.

Modelele de genti din piele din colectia The5thElement.ro

genti piele online genti piele genti dama piele

Modele simple si indraznete in diferite culori si dimensiuni, fiecare avand un design unic, compun colectia pe care The 5th Element o pune la dispozitia tuturor doamnelor si domnisoarelor ce isi doresc sa isi scoata in evidenta tinutele, accesorizandu-le corespunzator.

Iata modelele de genti de dama de piele din aceasta surprinzatoare colectie lansata de The 5th Element:

  • Genti din piele office – in timpul zilelor pline de activitati profesionale veti avea nevoie de o geanta de dimensiuni mari in care sa va depozitati lucrurile necesare, de aceea in colectia The 5th Element veti regasi si modelul de geanta din piele office incapatoare si cu un design in conformitate cu tendintele actuale
  • Genti de piele elegante – pentru evenimentele importante care vor urma, The5thElement.ro va pune la dispozitie modele superbe de genti de piele elegante cu care sa va realizati tinutele rafinate
  • Genti din piele casual – acestea nu puteau lipsi din colectia variata lansata The 5th Element, fiind un accesoriu foarte popular in garderobele feminine. Pentru iesirile in oras cu prietenele, si nu numai, o astfel de geanta din piele casual este varianta chic de depozitare a lucrurilor necesare

Alegand unul dintre aceste trei modele din colectia disponibila pe The5thElement.ro va veti putea bucura de calitate superioara. Pielea fiind materialul ales de toti marii designeri, aceasta este mult mai durabila, iar aspectul ei a fost, si va ramane, unul deosebit.

 

Genta de dama din piele este disponibila online

Fiind un magazin online The5thElement.ro are ca activitate principala vanzare online a gentilor de dama de piele si a pantofilor pe care ii pune la dispozitia dumneavoastra. Astfel, printr-un simplu click veti putea avea geanta mult dorita chiar la adresa domiciliului dumneavoastra, sau oriunde altundeva.

Pentru a intra in posesia unei genti din piele pentru femei tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul oficial: The5thElement.ro si sa alegeti modelul preferat din colectia oferita. De asemenea, echipa The 5th Element va sta la dispozitie si la numarul de telefon: 0723 536 368.