the sisters of mercy @ ARTmania Festival 2010

Festivalul ARTmania 2010 va avea loc in perioada 13-15 august. Ajuns la cea de a cincea editie, ARTmania Festival anunta the sisters of mercy: Cu luminile din scena inspirate de marele Big-Bang, inventand pe parcurs si atmosfera stilului “Rave”, the sisters of mercy nu au niciun motiv pentru a reduce motoarele si vor concerta in forta chiar cu urmatoarea ocazie: 13 August, ARTmania FESTIVAL 2010. Piese noi formeaza acum aproape jumatate din orice concert chiar daca hiturile clasice se bucura in continuare de viata in prestatiile the sisters of mercy.

“O masinarie sclipitoare orientata catre noul mileniu ce lasa departe in urma ritmul adaptarii contemporanilor lor”; Metal Hammer despre the sisters of mercy.

the sisters of mercy concerteza in Europa si America, a trecut prin multe schimbari in componenta formatiei din 1980, dar a continuat sa fie mult iubita de fani si cautata pentru concerte. Britanicii vor canta la ARTmania Festival 2010 pe 13 August dupa concertul sustinut de Kamelot (USA).

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Germanos, Carturesti, Diverta, Vodafone si online pe www.eventim.ro si www.myticket.ro adaugand la preturile de mai jos comisionul de ticketing in valoare de 6%. Pana in 30 aprilie, biletele si abonamentele pot fi achizitionate la pretul de 70 RON pe zi si 110 RON pentru abonamente. In perioada 1-31 mai: 80 RON pe zi si 140 RON pentru abonamente. 1 iunie – 12 august: 90 RON pe zi si 160 pentru abonamente. 13-15 august: 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente.

Actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu si de Consiliul Judetean Sibiu in parteneriat cu Lantul hotelier Continental Hotels.