Testeaza solutiile de arhivare ELO prin CG&GC!

CG&GC va ofera cele mai bune sisteme de arhivare a documentelor si informatiilor de la ELO Digital Office, una dintre cele mai renumite companii din Germania din domeniul sistemelor de document management si enterprise content management. Pentru a va convinge de calitatea si importanta unui sistem de arhivare si transferare a informatiilor, CG&GC va ofera posibilitatea de a testa o luna de zile solutia ELO.

Compania ofera tuturor partenerilor si clientilor produse si solutii potrivite fiecarei companii. Produsele se adreseaza atat firmelor mici, cu doar cativa membri, cat si multinationalelor cu mii de angajati.

“Timpul înseamnă bani în orice companie, tocmai de aceea soluÈ›iile de arhivare ELO reduc timpul de accesare a documentelor È™i conÈ›in metode mai simple de căutare a informaÈ›iilor din fiÈ™iere. Iar datorită securității sporite pe care o are integrată această soluÈ›ie, partenerii de afaceri vor putea accesa mult mai uÈ™or È™i sigur documentele transmise. SoluÈ›ia ELO pentru arhivarea documentelor este absolut necesară într-o companie, e un pas important în dezvoltarea È™i eficientizarea unui business sau a unei instituÈ›ii publice. Tocmai de aceea, pentru a veni in sprijinul companiilor si a institutiilor publice, am decis sa oferim un pachet de testare de o luna a acestui serviciu. In felul acesta clientii vor putea constata si singuri cat de important e sa foloseasca o solutie profesionala de arhivare a informatiilor”, a precizat Adina Rada, Regional Manager CG&GC

Informatia in cadrul unei companii se gaseste in diferite forme: fizica sau electronica. Aceasta informatie trebuie alocata corespunzator proceselor de afaceri din diferitele domenii in care este de obicei implicata compania. In cazul in care informatia se regaseste in format tiparit, aceasta poate fi scanata, recunoscuta, clasificata si apoi incarcata in arhiva ELO. Avantajele care rezulta in urma acestui proces sunt reprezentate de posibilitatea vizualizarii pe monitor a informatiei in orice moment precum si disponibilitatea imediata a informatiei, eliminandu-se cautarea epuizanta dupa aceasta. Fie ca vorbim de fisiere video, foto, documente sau CAD-uri, toate pot fi arhivate cu ajutorul solutiei ELO Digital Office.

Totodata, solutia ELO permite stocarea documentelor pe versiuni, administrarea accesului in functie de grupuri, persoane, documente, asigura confidentialitatea datelor, premitand restrictionarea accesului unor persoane neautorizate la documentele arhivate si confidentiale.

„Colaborarea pe care o avem cu CG-GC IT este una speciala si extrem de imporatanta atat pentru ELO, pentru CG-GC IT dar mai ales pentru clientii nostri. Asta pentru ca CG nu este un integrator oarecare cu un portofoliu de solutii IT ci este un integrator care intai testeaza si utilizeaza o solutie in cadrul firmei si abia apoi o propune clientilor sai. Asta inseamna mai mult decat profesionalism, inseamna credibilitate si experienta. Atunci cand un partener de-al nostru finalizeaza un proiect complex de instalare ELO in 17 locatii si cu peste 100 de utilizatori noi stim ca acest partener este unul care poate gestiona orice tip de proiect de DMS/ ECM si asta ne bucura” mentioneaza Claudiu Borsan, Director de Vanzari ELO Digital Office Romania.

GC&GC si ELO Digital Office sustin o gama variata de produse, de la servicii de consultanta pana la asistarea functionarii curente a solutiei de document management. Testeaza solutiile ELO prin CG&GC si timp de o luna te poti convinge de importanta implementarii acestui sistem in compania ta! Pentru mai multe informatii despre produsele de sistemele de document management si enterprise content management va rugam sa vizitati sediile CG&GC.

Despre ELO Digital Office GmbH

ELO Digital Office GmbH dezvolta si distribuie solutii software de mare performanta pentru domeniile de document management, arhivare electronica si managementul fluxurilor de lucru. ELO a luat fiinta ca parte a grupului Louis Leitz, unul din liderii europeni in materie de arhivare si produse pentru birou. ELO Digital Office GmbH s-a comportat ca o companie separata incepand cu anul 1998, pentru ca in prezent sa fie unul dintre producatorii de top in domeniul ECM/DMS. Compania este activa la nivel mondial si detine numeroase filiale pe langa sediul central, localizat la Stuttgart iar in Romania filiala ELO este deschisa din anul 2008. De asemenea, dezvoltam numeroase parteneriate strategice cu furnizori software si hardware din domeniul tehnologiei precum Microsoft, Hewlett-Packard, Sun Microsystems, Kyocera, Kodak, Konica Minolta si multi altii.

Contact:
Paul Floruta – Strategic Key Account Manager – 0726.777.114
Silviu Ursulescu – Key Account Manager – 0720.555.794
Emeric Csengeri – Key Account Manager – 0720. 220.066
Adina Rada – Regional Manager – Adina.rada@cg-gc.ro