Tendintele sezonului in materie de hainute pentru fete

hainute feteHainutele pentru fete sunt poate cele mai cumparate articole de imbracaminte pentru copii, asta facand o comparatie cu articolele pentru baieti. Rochitele sunt cele care ocupa un rol principal in garderoba fetitelor, putand fi purtate atat vara, cat si iarna.

Tendintele sezonului rece

In topul tendintelor din acest an se afla hainutele de fete colorate, preferate indeosebi de catre copii, dar si de parinti. Culorile puternice au rol foarte important in garderoba copiilor, acestea atrag foarte mult atentia celor mici si se simt bine atunci cand poarta astfel de articole.

Un alt element specific tendintelor sezonului rece este de dat de asimetrie, atat croiul cat si cusaturile hainutelor de fete nu mai sunt realizate dupa un tipar standard si astfel fiecare articol capata o mica doza de originalitate.

Imprimeurile, dar si dar accesoriile sunt si ele prezente in marile colectii lansate in acest sezon. In ceea ce priveste accesoriilor, plusurile sunt cele mai preferate, atragand atentia celor mici si a parintilor.

Hainute de fete in mediul online

Chiar in mall-uri gasesti toate articolele de imbracaminte necesare pentru copilul tau, in mediul online poti sa gasesti hainute mult mai inedite fata de cele propuse de marile lanturi din domeniu.

Astfel, online este cel care aduce mai aproape de noi multe din cele mai populare branduri de peste hotare, care se bucura de un real succes, care are la baza hainute confectionate din materiale de calitate si cu un design modern care respecta tendintele sezonului.

Mr.Pich este un magazin online multi-brand care are hainute pentru fete de la cele mai ravnite branduri din domeniu, precum BangBang, Booso sau NuNuNu. Facand o comparatie cu produsele pe care le gasim in mall-uri preturile sunt putin mai mari, insa aceste modele de hainute pentru fete sunt peste masura asteptarilor, atat din punct de vedere al calitatii, cat si din cel al designului, iar orice ban in plus este motivat.