Tendintele in materie de moda in 2019

Odata cu trecerea tuturor evenimentelor ce tin de moda, in sfarsit ne putem relaxa si sa putem observa care vor fi tendintele culorilor de primavara / vara din 2019. In timp ce se pare ca multe din tendintele de moda din primavara anului 2019 au vizat amestecarea culorilor si printurilor, culorile primavara / vara din 2019 sunt de asemenea notabile, pastelurile facand recurenta, impreuna cu nuantele puternice si calde. Poate nu suntem gata sa imbratisam primavara?

Cea mai definitiva dintre culorile gamei primavara / vara din 2019 este galbenul, care, desigur, a aparut sub diverse forme de auriu, galben pastelat, galben turmenic si galben pal. Galbenul este o culoare vesela, unisex, deci a fost o placere sa fie admirata la prezentarile de moda de primavara / vara. De asemenea este o culoare preferata si in tendintele de unghii din primavara a anului 2019.

Celelalte nuante de culori care au iesit in evidenta includ diferite nuante de roz, incluzand magenta deosebit de puternica, dar si variante de albastru superbe, precum albastrul roial. Gasiti mai jos tendintele de primavara de primavara / vara din 2019, inclusiv culorile Pantone spring 2019 si alte nuante preferate ale designerilor!

In timp ce evenimentele de fashion ne prezinta ce urmeaza sa fie la moda, dorim sa prezentam cateva noi tendinte pe care le puteti adopta in 2019.

1.Pantaloni scurti tip biker cu sacou

Tendinta atletica continua sa fie in voga, iar cea mai recenta varianta este destul de neasteptata, deoarece este sub o forma eleganta si ne referim la pantalonii specific biciclistilor asortati cu sacouri. Oferind un amestec modern de imbracaminte sport si elemnte croite, aspectul a fost atat de izbitor incat a dat o nota foarte eleganta. Bineinteles, in timp ce este posibil sa nu fie potrivita pentru birou sau pentru sala de gimnastica, tinuta este perfecta pentru o iesire in weekend cu cei mai buni prieteni. Deci, sa nu va fie frica sa incercati acest stil!

2.Instincte salbatice

In acest sezon, noile tendin?e permit instinctelor animalice sa fie preluate cu amprente indraznete si salbatice. In mod special, imprimeurile de tip leopard au fost favorite printre pasionatle de moda si a aparut pe o varietate de articole de imbracaminte, inclusiv pantaloni, paltoane, rochii, costume de baie si multe altele. Pentru a tine pasul cu aceste doamne chic si pentru a dezlantui propria pisica salbatica interioara, alegeti modele puternice si izbitoare cu diverse culori stralucitoare, asa cum multe dintre modelele online o fac.

3. Salopete lungi

Designurile utilitare au aparut in toate marile orase de moda de-a lungul acestei luni. Desigur, un stil particular a iesit din norma. Initial conceputa ca o imbracaminte dintr-o singura bucata de protectie pentru diverse meserii manuale, salopetele sunt acum atat la moda cat si functionale. Pentru a arunca o privire asupra ta, alege doar designul si culoarea care ti se potriveste cel mai bine. Aceste salopete cu maneci lungi sunt disponibile intr-o varietate de stiluri fantastice, asa ca nu va fi o problema in a gasi una potrivita.

Indiferent de stilul unic al fiecarei femei, acesta poate fi usor adaptat la noile tendinte in materie de moda, cu ajutorul catorva informatii utile si de actualitate.