Tehnologii moderne de la Terratest-peretii mulati

Am dezvoltat in ultima perioada mai multe tehnologii care se preteaza lucrarilor complexe pentru ca sa nu existe nici un impediment in realizarea acestora.

Printre acestea se numara si peretii mulati. 

Ce sunt peretii mulati?

Se numesc asa, deoarece sunt elemente verticale realizate din beton armat care se executa in tronsoane de pana la cca 7 metri lungime.

Peretii mulati sau peretii verticali ingropati se pot confectiona avand grosimi care variaza intre 0,4 si 1,5 metri si pot avea adancimi de pana la 70 de metri ceea ce face ca acestia sa fie solutia ideala pentru sistemul de excavatii adanci si dificile atat din zonele urbane cat si in locurile unde exista panza freatica care creaza probleme pentru realizarea oricarei lucrari de constructii.

Realizam pereti mulati deoarece sunt solutia ideala pentru acest gen de lucrari si iti oferim lucrari indraznete si rezistente.

Acestia sunt de doua tipuri si anume, executam pereti mulati din beton armat realizati cu sape grele Stein sau cu rol structural si anume sistem Trech Cutter si pereti clasici care asigura o foarte buna protectie in ceea ce priveste infiltratiile de apa.

Conceptul acestor pereti mulati este bazat pe a asigura un sistem durabil si acum aveti posibilitatea de a afla cat mai multe detalii accesand site-ul nostru, ceea ce este o adevarata provocare pentru tine.

Afla cum executam pentru tine pereti mulati

Executam pereti mulati folosind tehnologii care includ utilizarea unor cupe mecanice grele pe cablu care contine greutati intre 5 si 23 de tone avand deschideri ce pot fi intre 2,6 si 4,20 metri. Insa, realizarea unui perete mulat, implica ajutorul unei suspensii betonitice pentru a se realiza aceaste lucrari, pana la adancimea dorita.

Suspensia betonitica nu este altceva decat un fluid de foraj care poate avea o densitate variabila si este necesara intrucat fara acesta excavatie aceste operatiuni nu ar mai putea fi precise si nu s-ar putea finaliza fara declansarea unor surpari de teren.

Dupa finalizarea excavatiei panourilor de pereti mulati, introducem carcasa de armatura conform proiectului si apoi turnam betonul prin metoda Contractor, mai exact  utilizand palnie si tuburi de betonare. 

Toate aceste etape le utilizam succesiv pana cand obtinem peretii mulati.

Echipa TerraTest Romania recomanda peretii mulati ca elemente care trebuie folosite in diferite situatii cum ar fi structuri portante, pereti structurali sau ca zid de sprijin, acestia din urma intrebuintandu-se temporar.

Acest concept reprezinta solutia pentru diverse situatii care pot sa survina atunci cand se realizeaza diferite tipuri de structuri subterane cum ar fi parcari subterane, magistrale de metrou sau tuneluri, subsoluri ale diferitelor cladiri.

Totodata, aceasta inventie a tehnologiei pe care o utilizam la scara larga, permite obtinerea de impermeabilizari atat in baraje cat si in diguri.

Suntem unul dintre liderii mondiali care executa pereti mulati prin tehnologia Trench Cutter care permite precizie si usurinta in realizarea acestor tipuri de lucrari.

Afla totul despre aceste tehnologii pe care le utilizam cu succes accesand site-ul mai sus mentionat si vei vedea ca noi avem Solutia pentru tine!