Tehnologie laser pentru industria publicitara – trofee si promotionale din cristal de la VIXO

VIXO a adus pe piata romaneasca, in 2006, tehnologia SSLE (Sub Surface Laser Engraving) si o utilizeaza cu succes in realizarea de produse promotionale, trofee si obiecte de arta. Gravura laser sub suprafata are ca mediu de exprimare cristalul optic, permitand inclusiv realizarea de imagini 3D.

 

VIXO reuseste ca, prin tehnologia utilizata si creativitatea designerilor sai, sa realizeze produse spectaculoase, inedite si extrem de apreciate. Cu ajutorul tehnologiei de gravura laser sub suprafata, se personalizeaza pe comanda o serie de obiecte din cristal care, in functie de mesajul pe care il inglobeaza, pot constitui:

– produse promotionale de lux;

– trofee si premii pentru ocazii speciale;

– plachete ce se pot decerna in cadrul unor evenimente deosebite;

– cadouri personalizate;

– cadouri corporate.

Deoarece sticla este un mediu in care “mesajul” se pastreaza nealterat, aceasta constituie un mediu de exprimare si pentru artisti. Astfel, in cristalul optic se pot realiza opere de arta grafica si decorativa ce pot innobila orice spatiu si-i pot conferi valoare si prestanta.

 

Despre companie: VIXO este o companie bucuresteana specializata in servicii de grafica si gravura laser sub suprafata, avand ca mediu de exprimare cristalul optic. De 6 ani, VIXO s-a remarcat ca un partener serios si dedicat, participand alaturi de profesionisti in domeniu la unele dintre cele mai importante evenimente de peste an.

 

Roxana IRIMIA – Business Development Manager VIXO

0733.101.929

office@vixo.ro

www.vixo.ro