Teatrul de Artă BucureÅŸti prezintă comedia “Un bărbat ÅŸi mai multe femei”

Un bărbat și mai multe femei – raiul pe pământ sau un iad autentic?

Teatrul de Artă București vă invită vineri, 11 februarie, ora 19, la Centrul Cultural Reduta- Braşov, la comedia “Un bărbat și mai multe femei”. Un spectacol cu Paula Chirilă și George Constantinescu, în regia lui Bogdan Hușanu.

Piesa abordeaza relația dintre bărbat și femeie, cu accente pe comunicarea lor mereu conflictuală, în definitiv, disputându-se veșnica problemă a supremației unuia dintre sexe. Femeia este o ființă necunoscută bărbatului, un mister pe care o minte logică nu-l poate rezolva. Femeia îl poate înnebuni pe bărbat: cu iubirea, cu nerăbdarea sau pur și simplu cu nervii.

Gavrunski, personajul masculin, cunoaÈ™te de-a lungul piesei femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă – ele sunt norocul È™i ghinionul din viaÈ›a sa. O viață care devine brusc foarte imprevizibilă…

Cum să devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cât de mare este prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a provoca suspinele lor? Află dintr-Un bărbat și mai multe femei.

Text: Leonid Zorin
Distribuție: Paula Chirilă, George Constantinescu
Regie: Bogdan Hușanu

Rezervările se fac la numărul de telefon 0744 368 736

Preţul unui bilet este 25 RON.

Adresă: Strada Apollonia Hirscher

http://www.youtube.com/watch?v=fYt7NxTiqxY