Team Building – City Hunt in Sinaia

Bucuresti, 19 mai 2010 – Team Zone

In timpul razboiului ruso-turc din 1736 – 1739, Manastirea Sinaia a fost parasita de calugari si argati de teama cotropitorilor. Ultimul ramas, staretul Isidor, impreuna cu doi calugari a adunat toata argintaria si lucrurile de pret din biserica, le-a pus in clopot si le-a ingropat, apoi au fugit in Transilvania. Legenda spune ca aceasta comoara a fost ascunsa in alt loc din Sinaia de catre un stranepot al lui Isidor. Tezaurul poate fi gasit cu ajutorul unui manuscris …

Numele localitatii se trage de la muntele Sinai din Egipt si a fost dat in urma unui pelerinaj ce a avut loc in secolul XVII. “… la 15 August 1695, Mitropolitul Tarii cu soborul preotesc, in slujbe si rugaciuni, a sfintit Manastirea Sinaia, cu hramul Adormirii Maicii Domnului …”

La 15 Octombrie 1715, Mihail Cantacuzino, ctitorul Manastirii Sinaia, mentiona: “…Am zidit din temelie si am inaltat un schitisor numindu-se Sinaia … pe apa Prahova, la pustie, sub muntele Buceciului, unde mai naintea zidirei acesteia, se aflau sihastrii … a fi zidirea aceasta a sihastrilor si a altora dupa dansii, umbrire si liman de odihna si adapostire. Am facut si chilioare cu zid imprejur, pentru a lor odihna si paza…”.

O sesiune cu totul speciala de Team Building, in care, intrand in posesia vechiului document si avand la dispozitie 3 ore, va trebui sa strabateti Sinaia in lung si-n lat, pentru a dezlega incurcatele enigme care va vor purta pe drumul descoperirii tezaurului.
Castelul Peles, Pelisorul, manastirea Sinaia, casa memoriala George Enescu, parcul Ghica – sunt doar cateva din locurile pe care le veti cerceta, afland cu siguranta lucruri interesante, dezgropate din vremuri de demult apuse …

Modulul de Team Building este conceput pentru grupuri de 25-200 participanti, organizati in echipe de 10-14 persoane.

• Intregul material filmat in format DVD;
• DVD cu colectia tuturor pozelor efectuate;
• DVD cu site-ul evenimentului (descrieri, imagini si filme) – acesta poate fi vizualizat si in reteaua Intranet.

Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii.

Florin Popa
Team Zone
0742 062 187
florin.popa@teamzone.ro
www.teamzone.ro