Te distrezi la City Mall ! Toti copiii sunt asteptati la o super petrecere cu muzica si dans, clovni, printese si magicieni !

Doua weekend-uri la rand, mai exact in datele de 19 si 26 februarie, in intervalul orar 18:00- 20:00 vom organiza in centrul comercial City Mall ( Sos. Oltenitei, nr.2),  evenimente speciale pentru copii si parinti.

Nu vor lipsi spectacolele de muzica si dans, realizate de copii talentati din grupurile deja celebre Contrapunct, Mondo Dance si Sobis.

Clovnul Marcelino de la Petrecerea din Cutie, va fi gazda celor doua show-uri si responsabil cu buna dispozitie a tuturor participantilor. Ajutoarele lui vor fi 2 printese din povesti , care s-au pregatit cu zeci de culori si pensule pentru a-I picta pe toti copii si a-I transforma in personajele lor preferate.

De la Teatrul Libelula vor veni 2 actori profesionisti, deghizati in clovni, care vor oferi baloane modelate oricarui doritor.

Invitati speciali vor fi magicieni de la Bagheta Magica, care va vor incanta cu un spectacol de iluzionism, trucuri cu animale, siretlicuri si chiar baloane de sapun.

Din program :

19.02.2011, orele 18:00-20:00

Spectacol de muzica si dans Contrapunct & Mondo Dance

Gratuit : Face-painting si baloane modelate

Clovni, printese si Bagheta Magica – spectacol cu baloane de sapun

26.02.2011, orele 18:00-20:00

Spectacol de muzica si dans Sobis & Clubul Copiilor si Elevilor sector 4, Bucuresti.

Demonstratii de Kangoo Jumps si Zumba

Gratuit : Face-painting si baloane modelate

Clovni, printese şi Bagheta Magica – spectacol de iluzionism

Evenimentele se vor desfasura in City Mall, la etajul 2, in zona de food court/restaurante.

Detalii:

 

www.city-mall.ro

021/319.35.22

City Mall

Sos. Oltenitei, nr.2, sector 4

Bucuresti