Taxi garantat, prin aplicatia GoCab Romania

Aplicatia de taxi GoCab Romania lanseaza acum un nou serviciu, si anume serviciul de taxi garantat. Prin intermediul acestui serviciu, GoCab PRO, tuturor potentialilor clienti de taxi care si-au descarcat aplicatia li se garanteaza gasirea unei masini de taxi. Asadar, sunt eliminate situatiile in care clientii incercau sa gaseasca o masina de taxi si nu reuseau, fie din cauza traficului intens de la orele de varf, fie din cauza conditiilor de vreme neprielnice, fie din cauza locatiilor considerate nefavorabile de catre soferii de taxi. Descarcand aplicatia GoCab, clientii au garantia ca vor gasi un taxi deja de la deschiderea aplicatiei, indiferent de conditiile meteo sau de ora, cu acelasi tarif. De asemenea, soferii de taxi care se inscriu in acest serviciu de asigurare a unui taxi garantat pentru clienti vor avea un venit minim garantat pentru o sesiune de lucru.
Alin Grosu, director departament de dezvoltare software GoCab Romania, declara: „Prin serviciul GoCab PRO, noi incercam sa rezolvam doua probleme majore ale pietei de taximetrie din Romania. Pe de o parte, rezolvam problema celor care nu gasesc tot timpul un taxi, iar acest lucru il facem garantandu-le clientilor nostri ca, la orice ora din zi si din noapte, pot gasi un taxi prin intermediul aplicatiei noastre. Pe de alta parte, rezolvam problema soferilor, care alearga, zilnic, sa obtina cat mai multe incasari, incercand sa onoreze cat mai multe comenzi, avand stresul ca trebuie sa realizeze o suma minima in fiecare zi. Cum facem acest lucru? Simplu: soferilor care au ales sa presteze acest serviciu noi le garantam venituri minime zilnice pentru o sesiune de lucru.”
Aplicatia GoCab Romania este o aplicatie de comanda taxi care poate fi descarcata in mod gratuit. Este o aplicatie in continua extindere, in acest moment fiind prezenta in peste 25 de orase mari din tara.
IOS: https://apple.co/3sCDykA
Android: https://bit.ly/3G3xuHD
Huawei: https://bit.ly/3sA0v8g
Informatii suplimentare referitoare la aplicatia GoCab puteti gasi pe website-ul companiei, www.gocab.ro, sau sunand la telefon 021.9595. Compania GoCab Software S.A. este o companie romaneasca, fiind listata la Bursa de Valori Bucuresti.

De asemenea, pentru mai multe informatii, puteti contacta ARENA Communications (e-mail: office@arenacommunications.ro, pr@arenacommunications.ro, telefon 0720.03.10.27). ARENA Communications S.R.L. este o agentie de comunicare si de promovare cu 20 de ani de experienta, fiind infiintata in anul 2002.