Tavanele extensibile 3D pentru amenajari indraznete si de efect

Tavanele extensibile pot sa fie folosite in orice tip de incapere si pot sa aduca multe avantaje spatiului amenajat. Tavanele 3d sunt speciale si sunt utilizate de catre oamenii cu viziune indrazneata, care doresc sa iasa frumos in evidenta si care vor sa exprime ceva deosebit. Pentru tavane extensibile 3D, puteti apela la serviciile oferite de VIP Casa.

Cum se poate obtine efectul tridimensional al tavanelor false 

Efectul tridimensional se poate obtine in mai multe feluri. Prima varianta este aceea a unui aspect plan obisnuit, care are un imprimeu special cu efect tridimensional. El se printeaza pe un plotter de mari dimensiuni. Aceasta procedura este bine sa fie pusa in incaperile cu dimensiuni mai mici si care nu au tavanul foarte inalt. Astfel ca ramane prezent efectul, insa incaperea nu este modificata. Al doilea mod in care se obtine efectul este cel cu ajutorul carcaselor speciale, cu curbe si cu denivelari ale suprafetei. Acesta este cu impact major vizual si are un mod de montare mai deosebit.  

Efectul 3d si ce poate sa puna in valoare intr-o incapere 

Efectul 3D este important intr-o incapere si se utilizeaza cu mai multe scopuri. Un scop poate sa fie impactul major estetic, acesta uimind clientii, invitatii sau oamenii care trec pragul incaperii respective. Un alt scop poate sa fie separarea functionala a spatiului respectiv. In acest mod se pun in valoare parti distincte din punctul de vedere al actiunilor desfasurate acolo. De exemplu se poate separa zona de bar de zona de lounge. Un alt scop poate sa fie indicarea unui traseu. Precum luminile arhitecturale, un tavan cu un model ce indica o directie, poate sa fie o forma de a transmite un mesaj important al spatiului. Exista spatii in care este necesara o forma de mascare a unor sisteme prezente in zona respectiva. Utilizarea unor tavane extensibile 3D poate sa fie solutia perfecta pentru a le ascunde sau a le lua din importanta vizuala. Asadar, tavanele 3D ajuta spatiile sa fie emblematice, de efect.  

tavane extensibile

Unde poate sa fie montat un tavan 3D 

Un tavan extensibil 3D poate sa fie montat in locuri cu impact vizual, de obicei in case cu personalitate, cu dimensiuni generoase sau in spatii mai mici care sunt puse in valoare in mod special. De asemenea pot sa fie punctul central ala atentiei in restaurante, spatii publice, localuri pentru nunti sau alte tipuri de evenimente, in baruri si case pentru inchiriat, etc. Practic, oriunde este necesar sa se creeze un efect vizual interesant, de impact, se poate alege un asemenea tavan extensibil 3D.  

In concluzie, tavanele extensibile 3D sunt speciale si aduc mult efect pozitiv asupra locului unde sunt montate. Ele pot sa aiba diverse intrebuintari precum separarile functionale de spatiu in diverse moduri si pot sa fie insasi decorul central. Tavanele 3D sunt speciale si sunt utilizate in amenajari indraznete, care au impact asupra celor ce intra in incaperea cu asemenea decor. VIP Casa este alaturi de voi pentru proiecte de succes! 

Intra aici pentru mai multe detalii!