Tavane false moderne pentru orice stil de design

Gama larga de materiale de constructii,  face posibila realizarea oricaror idei de proiectare pentru tavane false. Repararea tavanului intr-o casa privata este un proces laborios, dar cu o abordare corecta, noul plafon va fi o parte excelenta a interiorului camerei. Gama de materiale utilizate pentru a finaliza plafoanele in case private, iti permite sa proiectezi designul interior a  locuintelor, in orice stil, fie ca este vorba de o casa de la tara, fie ca este vorba de o locuinta moderna de la oras in stilul high-tech. Multe case particulare sunt reamenajate de la zero, iar proprietarii lor se gandesc cum sa repare tavanele si peretii intr-o casa care prezinta multe semne de deteriorare. 

Acum, aceasta problema are un numar mare de solutii. De fapt, piata ofera o cantitate imensa de materiale de constructii, care sunt utilizate pentru finisarea plafoanelor. De obicei, aceste materiale sunt potrivite nu numai pentru apartamente, ci si pentru case particulare. Daca ai inceput reparatia unui tavan intr-o casa privata, mai intai trebuie sa decizi asupra designului viitor al incaperii. Acest lucru va simplifica sarcina in alegerea designului tavanului fals. Etapele de reamenajare pot diferi, in functie de finisarea plafoanelor false.

Tipuri de tavane false

Atunci cand alegi un material pentru un tavan fals, trebuie sa tii cont de dorintele tale, de designul incaperii, de capacitatile financiare si de alti factori decisivi. Finisarea tavanului intr-o casa, se poate face cu ajutorul unor tavane false, care pot fi tavane extensibile lucioase, tavane false extensibile mate si satinate, tavane false personalizate, tavane false extensibile 3D, tavane extensibile cer instelat.

Tavane false extensibile. Popularitatea tavanelor false extensibile creste datorita avantajelor lor. Materialele stretch pot fi utilizate pentru finisarea plafoanelor, nu numai in apartamente, dar si in case particulare. Principalul avantaj al acestui finisaj este simplitatea instalarii si o paleta larga de culori. Tavanul fals extensibil asigura o suprafata frumoasa, dincolo de care va fi usor sa-i oferi ingrijire.

Tavane false printate. Acest material foto printat face parte din noile tehnologii ale tavanelor false. Adesea este folosit pentru capacitatile sale de design pentru orice tip de incapere, fie apartament sau casa  de la curte.

Tavane false din gipscarton. Acest material este cel mai popular pentru crearea tavanelor false, fiind utilizat pentru a acoperi plafoanele deteriorate din case private. Plafonul fals din gipscarton este capabil sa creeze un design cu figuri geometrice, care apoi poate fi vopsit sau acoperit cu diverse imagini printate.

Amplasarea tavanului fals

Plasarea tavanului este un proces foarte laborios. Dar aceasta metoda de finisare iti permite sa economisesti o parte din banii pentru reparatii. Daca doresti sa dai tavanului un finisaj perfect, fara pierderi financiare, fara sa creezi haos in casa si un adevarat santier, fara sa repari fisurile de pe intreaga suprafata a tavanului, ai nevoie de un tavan fals, care poate fi exact asa cum iti doresti si care sa fie in ton cu intregul design al incaperii. De asemeni, in multe case din lemn, pe tavan sunt vizibile grinzile din lemn care se suprapun. Daca doresti sa le ascunzi, trebuie sa abandonezi tencuiala si sa folosesti unul dintre materialele moderne.