Tat Biliard anunta reduceri la mai multe aparate de vâslit Christopeit Sport

Tat Biliard, unic importator în România al aparatelor de fitness Christopeit Sport, anunta reduceri consistente la mai multe aparate de vaslit create de celebrul brand german de echipamente de fitness. Spre deosebire de mult mai cunoscutele benzi de alergat sau biciclete ergometrice, aparatele de vaslit sunt echipamente sportive mai putin cunoscute de publicul din România, dar ele se dovedesc a fi extrem de eficiente în mentinerea unei vieti sanatoase.

Aparatul de vaslit Cambridge II de la Christopeit Sport

Astfel, aparatul de vâslit „Cambridge 2”, entry level, costa acum doar 860,38 RON (aprox. 180 EUR) pret absolut compatibil cu cel la care aparatul poate fi cumparat de pe Amazon Germania, în timp aparatul de vâslit profesionist „Como” costa doar 2506,65 RON, la jumatate fata de alte aparate profesioniste de vâslit de pe piata. Aparatul de vâslit „Como” poate fi folosit cu succes nu doar de cei interesati de mentinerea unui stil de viata sanatos ci si de sportivii profesionisti care au nevoie de antrenament pe perioada iernii. Aparatul dispune de un minicomputer cu 12 programe de antrenament care pot simula conditii reale dintre cele mai diverse. Este dotat cu o volanta de 9 kg care poate fi setata pe nu mai putin de 16 trepte de rezistenta. Între „Cambridge 2” si „Como” cei interesati pentru doua aparate semi profesionale, „Accord” si „Lugano”. Acestea fac parte din gama de aparate fitness semiprofesionale, care sunt suficient de performante pentru a putea recrea acasa conditiile superioare de antrenament dintr-o sala de sport.

Spre deosebire de alte aparate similare echipamentele de sport Christopeit pun accentul pe rezistenta, fiabilitate si confort. „Cambridge 2”, de exemplu, chiar daca este un aparat de vâslit destinat amatorilor, poate suporta pâna la 120 de kg, cu mult mai mult decât un aparat oarecare.

Beneficiile utilizarii unui aparat de vâslit aproape ca nu mai trebuie enumerate. Spre deosebire de alte sporturi, canotajul antreneaza toate grupele de muschi deoarece e nevoie de forta în picioare, brate si tors. Din punct de vedere tehnic aparatele de vâslit fac parte din clasa echipamentelor cardio deoarece scopul utilizarii lor este întarirea si sanatatea inimii. Exercitiile cardio ajuta inima, circulatia sângelui, capacitatea pulmonara, arderea caloriilor, metabolismul, contribuind la o stare generala de bine.

Christopeit Sport este un brand german consacrat de echipamente si aparate fitness înfiintat la începutul anilor 1970 de fostul portar al echipei VFL Bochum, Horst Christopeit. În aproape 50 de ani de existenta brandul Christopeit Sport s-a impus în rândul practicantilor de fitness din spatiul european de limba germana, oferind aparate de calitate, inovatoare si rezistente. Desi nu sunt cele mai ieftine aparate de fitness, aparatele Christopeit sunt iubite de utilizatori deoarece pot fi folosite în siguranta de întreaga familie pentru o perioada lunga de timp. Cel mai bine vândut produs al companiei este bicicleta ergometrica ET 6.