Targuri de job-uri dedicate personalului medical din Romania

Toamna aceasta recrutori din toata lumea vin in Romania pentru a oferi personalului medical de aici cele mai bune oferte de munca in Europa in cadrul targurilor de job-uri Careers in White!

Medicii specialisti, medicii rezidenti, stomatologii, asistentii medicali, fizioterapeutii, medicii de familie, personalul medical auxiliar, dar si proaspetii absolventi de medicina vor avea sansa sa intalneasca zeci de recrutori, care le vor oferi oportunitati de munca, salarii atractive si beneficii pe masura.
Cei care sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul medical sunt asteptati la cele 6 targuri organizate in luna Octombrie, respectiv Noiembrie in Timisoara (23 Octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara), Bucuresti (29 Octombrie, Sala Palatului), Craiova (30 Octombrie, Ramada Plaza Craiova), Targu Mures (5 Noiembrie, Hotel Grand),Cluj-Napoca (6 Noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor), dar si in Iasi (20 Noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor), pentru a se intalni cu agentiile de recrutare, reprezentantii spitalelor si clinicilor medicale din intreaga Europa, dar si cu reprezentatii altor centre medicale care le vor pune la dispozitie toate informatiile de care au nevoie pentru a reusi sa isi gaseasca job-ul potrivit. Personalul medical din Romania este la mare cautare atat in tara noastra, cat si in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.
Job-urile oferite de recrutorii prezenti in cadrul targurilor din Romania aduc personalului medical dornic de noi oportunitati, nu doar conditii de munca la cele mai inalte standarde, ci si salarii atractive, care incep de la 2500 de euro si pot ajunge chiar si pana la 13.000 de euro, in functie de experienta si specializare. De asemenea, acestia pot beneficia si de alte facilitati cum sunt cursurile de limba straina gratuite, ajutor in gasirea unei locuinte, obtinerea permisului de sedere, dar si ajutor in relocarea intregii familii.
O noutate a acestui sezon este faptul ca reprezentantii clinicilor si spitalelor nu recruteaza personal medical doar pentru tarile din Europa, ci si pentru Statele Unite ale Americii, dar si pentru tari din America Latina precum Peru, Chile si Columbia.
Faima medicilor romani cunoscuti ca fiind buni profesionisti s-a raspandit peste tot, motiv pentru care si unitatile medicale de pe alte continente sunt in cautarea lor. Ofertele de job-uri pentru SUA si America de Sud se pot gasi doar online, pe site-ul organizatorilor (www.careersinwhite.com).
“In aceasta toamna candidatii vor avea sansa de a intalni si mai multi recrutori cu oferte de munca atat in Europa si in afara acesteia. Cu fiecare nou sezon aducem in fata candidatilor noi recrutori, astfel incat fiecare dintre cei care sunt in cautarea unui loc de munca sa gaseasca job-ul potrivit. Angajatorii isi doresc sa intalneasca candidati bine pregatiti care isi doresc sa se dezvolte profesional,” a declarat Corina Pop – Sales Manager.
Accesul in cadrul evenimentelor este gratuit pentru participanti, iar mai multe informatii si detalii se pot gasite pe site-ul www.careersinwhite.com sau la adresa de e-mail contact@careersinwhite.com