Targul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical

A-12 a editie a Targului Virtual pentru personal medical este aici!

Cei interesati au oportunitatea acum de a aplica, din confortul propriei case, la sute de oferte de joburi puse la dispozitie de angajatori din intreaga lume.

Pana pe 1 iulie cei care activeaza in domeniul medical pot accesa Targul Virtual de Joburi pe platforma https://careersinwhite.com/virtualfair  unde vor gasi cele mai bune oferte de munca in spitalele si centrele medicale din intreaga lume.

Cele mai multe oportunitati in aceasta perioada sunt pentru medicii specialisti si medicii stomatologi in toate locatiile, dar la mare cautare sunt in continuare si asistentii medicali pentru Germania.

Astfel, cu doar un simplu click cei care sunt in cautarea unui loc de munca pot aplica foarte usor din fata unui calculator la ofertele de munca si mai mult decat atat pot discuta prin intermediul casutei de chat direct cu recrutorii care sunt online 24/24. Totul este gratuit pentru cei care doresc sa aplice iar Targul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical se va incheia pe 1 iulie.

Targul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical este deschis pentru toti profesionistii din domeniul medical. Cei interesati sunt invitati sa se inregistreze utilizand computerul sau dispozitivul mobil la adresa: www.careersinwhite.com