Targul “Prima Casa” revine in forta! 18-20 Septembrie 2009.

Dupa ce a marcat puternic prima parte a anului 2009 prin prin cele 3 editii de succes, Targul Imobiliar PROJECT EXPO revine in forta cu alte 3 evenimente speciale, continuand campania agresiva de revigorare a pietei imobiliare.

18-20 Septembrie 2009, Bucuresti – Targul Imobiliar PROJECT EXPO:”Prima casa”. Acesta va fi cel de-al doilea eveniment marca PROJECT EXPO ce va avea ca tema programul guvernamental “Prima Casa”. Supranumit “Targul Prima Casa”, evenimentul anterior s-a dovedit a fi un real succes, fiind primul targ imobiliar de la lansarea programului guvernamental si stabilind noi recorduri de vanzari pentru prima parte a anului 2009.

In septembrie, deschidem sezonul de toamna cu un nou eveniment inedit si multe noutati. Spatiul expozitional este in proportie de 90% contractat, iar expozantii nostrii vor oferi ca de obicei cele mai placute surprize, scriind in continuare istoria pietei imobiliare!

13-15 Noiembrie 2009, Brasov – Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Transilvania”. Acesta este primul targ imobiliar ce se va tine in Brasov de la lansarea programului guvernamental “Prima Casa”. Evenimentul se bucura de o locatie de top  – centrul de afaceri International Trade Center Brasov (ITC Brasov) – amplasata aproape de intrarea in Brasov, ceea ce o face accesibila atat turistilor cat si localnicilor.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Transilvania” va reuni pentru 3 zile dezvoltatori imobiliari din Transilvania, alaturi de cei mai buni jucatori din sistemul bancar. Avand in vedere faptul ca zona Transilvania reprezinta o piata foarte mare, care nu a fost promovata corespunzator pana acum, exista toate premisele unui mare succes!

27-29 Noiembrie, Bucuresti – Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Exclusiv” isi va deschide larg portile.  Acest eveniment se va desfasura intr-o formula restransa, cu un singur pavilion expozitional, mergand pe ideea de maximizare a vanzarilor prin concentrarea unui numar mare de vizitatori asupra unui numar limitat de expozanti.

Vom reveni cu alte surprize curand!

Partenerul Oficial al evenimentului este BRD – Groupe Societe Generale.

Parteneri strategici: Radio 21, Cancan, Evenimentul Zilei