Targul “Prima casa” deschide sezonul de toamna!

Dupa ce a marcat puternic prima parte a anului 2009 producand mii de tranzactii imobiliare in timpuri “de criza”, Targul Imobiliar PROJECT EXPO deschide sezonul de toamna cu oferte greu de refuzat.

Incepand de vineri, Targul Imobiliar PROJECT EXPO va prezenta la Palatul Copiilor din Bucuresti cele mai bune oferte existente pe piata imobiliara in aceasta toamna. Fie ca isi doreste o locuinta, fie ca e interesat de o casa de vacanta sau de o oportunitate de investitie, fiecare vizitator va gasi oferta potrivita.

16.000 euro. Atat costa cea mai ieftina locuinta prezentata in cadrul targului.  Este vorba de o garsoniera amplasata intr-un bloc de 160 unitati locative, dintre care 118 garsoniere. Pretul este cel putin modic, avand in vedere faptul ca locuinta este finisata “La Cheie”, cu materiale de calitate.

599 euro/mp este pretul cerut intr-un complex rezidential ce ofera apartamente de lux in Bucuresti!! Complexul cuprinde 12 blocuri cu 400 apartamente, pe un teren de 17.500mp. Astfel, viitorii locatari se vor bucura din plin de spatiu verde si locuri de recreere amenajate special pentru ei. Dezvoltatorul ofera si un loc de parcare gratuit pentru cei ce rezerva un apartament in perioada evenimentului!

50.000 euro pentru un apartament de lux amplasat intr-o cladire superba localizata pe faleza Marii Negre!! Acest dezvoltator a pregatit o oferta de nerefuzat pentru cei ce calca pragul Targului Imobiliar PROJECT EXPO in perioada 18-20 Septembrie. Este vorba despre o cladire cu 17 nivele (P+M+15), proiectata in forma de trapez cu latura mica spre mare, astfel incat toate apartamentele sa se bucure de o priveliste divina! Constructia este una impunatoare si aminteste parca de celebrele turnuri din Dubai, care au uimit lumea. Fara indoiala, va fi una dintre vedetele targului!

Bancile si brokerii de credite nu s-au lasat mai prejos si au venit pregatiti pentru a acorda consultanta financiara gratuita celor interesati. Astfel, fiecare vizitator are ocazia de a se informa despre programul guvernamental “Prima Casa”, dar si despre metodele clasice de creditare.

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesati www.projectexpo.ro!

Parteneri: BRD – Groupe Societe Generale si Radio 21