TARGUL OFERTELOR EXTRASCOLARE- Gaseste ce ti se potriveste!

Editia a III-a
Bucuresti, 6-8 mai 2011

Revista “Trusa pentru Parinti” si International Education Bridge organizeaza ce de-a III- a editie a Targului Ofertelor Extrascolare, care va avea loc in perioada 6-8 mai 2011, la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Ca si in editiile anterioare, vom promova activitatile extrascolare si modalitatile de petrecere a timpului liber de calitate. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii se vor intalni cu reprezentantii diverselor cluburi sau companii de profil (scoli de dans, de canto si actorie, cluburi sportive, centre de limbi straine, tabere, servicii bancare etc.).
In premiera li se ofera copiilor si parintilor din Romania posibilitatea de a alege dintre ofertele internationale ale scolilor de vara, in cadrul Intrenational Summer School Fair.
Targul va fi insotit si de evenimente conexe.
Campioni si antrenori sportivi de renume le vor testa copiilor abilitatile pentru a descoperi ce tip de activitati fizice li se potrivesc.
La dispozitia parintilor va fi pus un centru de consiliere, condus de specialisti, pentru a-i ajuta in alegerea activitatilor adecvate pentru nevoile fiecarui copil.
Cel putin 1.000 de copii talentati de la cluburile participante vor sustine spectacole de muzica si dans, demonstratii de karate, vernisaje.
In aer liber se va desfasura un glub de gatit, unde vizitatorii vor afla informatii despre o nutritie sanatoasa.
Evenimentul va cuprinde si ateliere de creatie unde copii vor lua pe loc lectii de florigami, pictura pe sticla, vor invata sa confectioneze bijuterii etc.

Pentru orice detaliu, va stam la dispozitie pe coordonatele de mai jos:
redactia@trusapentruparinti.ro
Pentru inscrieri expozanti: 0731.29.33.04 (Rodica Nedelcu)
Pentru parteneriate media: 0756.20.54.41 (Raluca Cincu)