Targul Next Season la Rinn Grand Hotel

Targul Next SeasonBucuresti, 22 Martie 2011 – Sfera Factor, Asociatia producatorilor de incaltaminte, marochinarie si alte articole de piele din Romania, anunta organizarea targului Next Season la Rinn Grand Hotel

Brandurile romanesti din industria de incaltaminte si pielarie anunta demararea pregatirilor referitoare la organizarea targului Next Season, care va avea loc in perioada 23 Martie – 26 Martie 2011 la Rinn Grand Hotel.

Next Season este cel mai important targ de contractari al industriei de pielarie si incaltaminte din Romania. Cele peste 35 de firme expoxante, printre care Papucei,  Denis, PJ Shoes au ocazia sa isi prezinte noile colectii si sa vina in contact cu comerciantii. Targul reprezinta un exemplu al eforturilor pe care il fac brandurile romanesti pentru a se remarca si dezvolta pe o piata interna invadata de importuri si afectata de criza.

Sucesul unor branduri romanesti, demonstreaza capacitatea firmelor de a se adapta la cerintele consumatorilor. “Competitivitea produselor este data de calitate si design oferite la preturi corecte. Preturile corecte nu sunt neaparat mici sau mari, insa reflecta costurile si valoarea produsului”, a declarat Raluca Pache, PJ Shoes – Brand Manager.

In plus, conform membrilor Sfera exista un apetit al consumatorului roman pentru articole romanesti. Produsele “Made in Romania” ofera o alternativa viabila importurilor ieftine din China ori high – fashion din Italia. Brandurile care au stiut sa se adapteze cerintelor consumatorilor, au castigat teren in ultima perioada. Brandul Denis, de exemplu, a deschis in ultimul an trei magazine in locatii importante in Bucuresti crescand numarul total al punctelor de desfacere la 21 de magazine proprii. Brandul Papucei a fost de curand invitat sa participe la Berlin Fashion week, unde alaturi de alti designeri romani au castigat aprecierea celor din industria modei.

PJ Shoes este un brand tanar si dinamic care a reusit doar intr-un an si jumatate de existenta sa se extinda in marile orase din tara. Incaltamintea de copii PJ poate fi astfel gasita in magazine din Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Buzau, Oradea, Cluj si Alba Iulia. Participant la targurile internationale de la Milano si Dusseldorf, PJ Shoes si-a exportat produsele anul trecut in Franta si Belgia.

Asociatia Sfera Factor isi propune promovarea brandurilor romanesti si incurajarea industriei pielariei.  “Asociatia recomanda firmelor care isi dezvolta colectii proprii sa puna accent pe dezvoltarea identitatii si popularizarea brandului propriu. Toti cei care au facut eforturi in acest sens au simtit imediat efectele atat pe plan national, cat si pe pietele externe, si de acea consideram ca este o prioritate.“ Angela Vasiliu, presedintele Sfera Factor.

SFERA FACTOR – ASOCIATIA PRODUCATORILOR DE INCALTAMINTE SI A ALTOR ARTICOLE DIN PIELE este o organizatie neguvernamentala, independenta infiintata in decembrie 2009 la initiativa a 15 firme fondatoare, ce activeaza in domeniul productiei de incaltaminte, marochinarie si alte articole din piele asimilate. Actiunile intreprinse de Sfera Factor au menirea de a spori competitivitatea producatorilor romani, de a valorifica capacitatea firmelor romanesti de a elabora colectii proprii originale si de o inalta calitate, in vederea relansarii contractarilor in nume propriu pe piata interna si internationala.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sferafactor.ro

Pentru mai multe detalii:

Raluca Pache

ralucapache@pjshoes.ro

+ (40) 722 384 713