TARGET Rent a Car isi imbogateste oferta cu doua noi modele

Incepand cu aceasta saptamana, clientii Target Rent a Car pot opta pentru doua noi modele de autoturisme care se incadreaza perfect in standardele de fiabilitate si calitate pe care compania si le-a trasat.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor si exigentelor clientilor sai, TARGET Rent a Car si-a imbogatit oferta cu doua noi modele: Ford Mondeo 2.0 si Ford Focus 1.4.

Specificatiile tehnice ale noului Ford Mondeo – 2000 cmc, transmisie manuala, full airbag, au permis incadrarea autoturismului in categoria The Right Bet, o categorie destinatata acelora care stiu la ce sa se astepta atunci cand urca la volanului unei masini puternice si eficiente.

Modelul Focus este ideal pentru persoanele care isi desfasoara marea parte a activitatii in oras. Incadrat in categoria City Smart, autoturismul tine cont de limitarile impuse de traficul urban si garanteaza conducatorilor sai ca vor ajunge intotdeauna la locul potrivit.

In oferta TARGET Rent a Car se mai regasesc urmatoarele marci si modele de autoturisme: BMW 525, Hyunday Tucson, BMW 316i Coupe, Ford Focus 1.6. De asemenea, serviciul de inchiriere este dublat de o serie de servicii conexe care sa va asigure o calatorie in conditii optime: transfer aeroport, transfer interorasenesc cu sofer si inchiriere accesorii.

Fie ca doriti sa fiti propriul dumneavoastra sofer la volanul unuia dintre autoturismele noastre ori doriti sa calatoriti dintr-un oras in altul fara sa fiti supusi stresului din trafic, fie ca planuiti o excursie la munte avand cu dumneavoastra toate accesoriile necesare, TARGET Rent a Car va asigura ca veti fi intotdeuna la locul potrivit!

www.targetrentacar.ro