TARGET Rent a Car – un nou concept in domeniul inchirierilor de masini

TARGET Rent a Car reprezinta un nou concept in domeniul inchirierilor de masini, care vine sa ofere clientilor sai autoturisme fiabile si servicii conexe, adaptate nevoilor, exigentelor si personalitatii acestora. Fie ca doresc sa fie propriul lor sofer la volanul unuia dintre autoturismele din oferta ori doresc sa calatoreasca dintr-un oras in altul fara sa fie supusi stresului din trafic, fie ca planuiesc o excursie la munte avand cu ei toate accesoriile necesare, TARGET Rent a Car ofera garantia ca vor fi intotdeuna la locul potrivit!

Inovatia TARGET Rent a Car se constituie din paleta de servicii conexe, menita sa raspunda oricaror necesitati impuse de o calatorie pe patru roti. Serviciul de transfer aeroport, Serviciul de transfer interorasenesc si Serviciul de inchiriere accesorii vin sa completeze inchirierea clasica de masini pentru a optimiza resursele de timp si energie ale clientilor. “Am gandit aceste servicii avand ca obiectiv acoperirea totala a  detaliilor unei calatorii, fie ca este vorba de un voiaj de afaceri ori de relaxare. Cei care opteaza pentru serviciile noastre se vor putea astfel preocupa de ceea ce este cu adevarat important pentru ei, noi garantandu-le ca vor fi intotdeauna la locul potrivit, in conditii optime”, ne impartaseste Nicoleta Macadon, Managing Director.

Clientii TARGET Rent a Car au posibilitatea de a alege dintre marci recunoscute in intreaga lume pentru calitate, siguranta si confort, clasificate in trei categorii: The Right Bet, Touch of Technology si Oldies, but Goldies.  Tarifele variaza intre 15 € si 85 €, in functie de masina aleasa si de durata inchirierii.

Pentru oferta completa si rezervari, va invitam sa accesati www.targetrentacar.ro – website bilingv, cu o interfata atragatoare si o structura usor de navigat, ce va va facilita accesul la serviciile TARGET Rent a Car.

Echipa TARGET Rent a Car

Telefon: 0728.868.368

Fax: 031.428.92.66

E-mail: n.macadon@targetrentacar.ro