Targ Virtual 3D de Cariera – Sau cum este cand mergi la targ cu calculatorul si nu cu tramvaiul

Jobsinro, organizatorul Targului Virtual 3D de Cariera, iti arata 3 pasi simpli ca sa iti gasesti jobul potrivit, dar si angajatul potrivit!

Gasesti un job in 3 pasi:

1.       Intri pe www.jobsinro.ro, dai click pe pagina de intrare in Targul Virtual si iti postezi CVul.

2.       Verifici joburile postate pe www.jobsinro.ro pentru ca cei mai multi dintre participantii la Targ au postat deja oferta lor.

3.       Intri in Targ in 7 martie si studiezi companiile, joburile si oferta lor comerciala. Pana acum au confirmat 21 de companii – Microsoft, Vodafone, Banca Transilvania, Grupul Realitatea, Continental Automotive, UniCredit Tiriac Bank, Omniasig, Librabank, Romania Libera, Genpact, Wipro, Trend Consult, Astra Asigurari, Grafton, Ixia, Capgemini, Autoliv, Coface, Adecco, DBM Romania, Von Consulting.

Gasesti un angajat bun in 3 pasi:

1.       Contactezi www.jobsinro.ro si postezi gratuit toate joburile pe site indiferent de numarul lor.

2.       Colectezi datele pe care le vrei comunicate in Targ, astepti momentul in care Targul va fi online pentru ati completa cele 5 camere de stand

3.       Intri in Targ in 7 martie, colectezi CV-uri, stai pe chat cu vizitatorii, comunici multimedia. Avem deja inscrisi 4000 de candidati si mai sunt 3 saptamani pana la inceperea Targului!

Despre Jobsinro.ro

www.jobsinro.ro s-a lansat in 2010 ca un site de cariera, membru al IAEWS ( International Association of Employment Websites) inca de la lansare. Avem un numar de 120 000+ vizitatori unici lunar (sursa: trafic.ro). Postam gratuit toate ofertele de joburi indiferent de numarul lor.
Persoana de contact:

Marius Girlea – General Manager Jobsinro.ro
0723538130

Clara Manolea – Account Manager Jobsinro.ro

0736.337.014

office@jobsinro.ro

http://www.targ-virtual.ro/